FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutu a dezvăluit numele jucătorului pe care l-ar vrea de la FCSB: "În afară de el nu este niciun jucător atractiv"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 10:14

 Adrian Mutu a vorbit despre posibilitatea ca Dinamo să transfere fotbaliști de la FCSB în vară. 

Directorul general al "câinilor" a recunoscut că și-ar dori unul, acela fiind Denis Alibec

”Ne-am gândit și noi să luăm de la FCSB, dar nu am mai fi inventivi, că au făcut ei prima dată acest lucru. Aș putea să zic și eu acum că vreau un jucător de la ei, doar așa ca să bag râcă.

Sincer, pentru mine nu este vreun jucător atractiv în afară de Alibec, cu tot respectul pentru cei de acolo”, a declarat Adrian Mutu la TV Digi Sport.

E greu de crezut că Denis Alibec ar putea ajunge vreodată la Dinamo. Nu doar suma de transfer ar sta în calea acestei mutări, ci și salariul foarte mare pe care Alibec îl are la FCSB, în jur de 20.000 de euro. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
sooos1ck
sooos1ck  •  20 Aprilie 2017, 16:27

Iar se drogheaza asta?!

adyy25
adyy25  •  20 Aprilie 2017, 14:57

Mutu traieste in lumea lui. Uita unde e? La dinamo, care in ultimile campanii de transferuri a cheltuit 0(zero) lei. Sau, brusc , incepe de acum negoita sa bage bani in jucatori, chiar mai tare ca becali? Ca asta ne face mutu sa intelegem. Pai cum poti tu vorbi, atunci, ca ai putea sa-l iei pe alibec? Becali a bagat 2 mil si asta asa ca a gasit o conjunctura favorabila, acum jucatorul valorand lejer 5 mil(macar). Asadar, da negoita 5 mil pe un jucator? :))). Hai ca am dat prea mare importanta unei afirmatii.....marca mutu

zizu
zizu  •  20 Aprilie 2017, 13:47

mutu mai bine le ar tine celor de la fcsb lectii de ce si cum ar trebui sa vorbeasca de celelalte echipe apoi sa vorbeasca de dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează