FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Mutu a pus tunurile pe un jucător după deziluzia cu FCSB, 0-1: "Așa nu merge, nu e ok cum joacă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 23:06

Adi Mutu, directorul general al lui Dinamo, a comentat înfrângerea echipei sale din derby-ul cu FCSB, 0-1. "Briliantul" s-a luat de atacantul Jeremy Bokila, reproșându-i congolezului evoluția extrem de ștearsă din meciul cu marea rivală. 

"A fost un meci disputat, cred că rezultatul nu e echitabil. Într-adevăr, am dominat prima repriză, iar în repriza secundă au fost acțiuni de ambele părți. Egalul cred că ar fi fost echitabil. 

O să vedeți că Dinamo va fi în play-off, nu vă faceți griji. Mi-a plăcut echipa timp de 50-60 minute, Vasile Miriuță va face o treabă bună și va reuși să prindă play-off-ul. 

Băieții au jucat, și-au creat ocazii. Atacanții trebuie să lucreze, să fie mai concentrați, să marcheze. Vreau mai mult de la Bokila, așa nu merge, nu e ok cum joacă. Un jucător de valoarea lui ar trebui să joace mult mai bine decât o face el acum. Le reproșez jucătorilor că nu au fost concentrați în fața porții și nu au marcat, pentru că au avut ceva ocazii.

Sper ca băieții să se odihneacă, să-și recupereze puterile, ne așteaptă un meci dificil. Poziția din clasament ne obligă să nu mai facem pași greșiți",  a declarat Adi Mutu, la TV Telekom Sport.

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dinamo 1-0

"Am mare încredere în Steliano, sper că își va reveni. Filip e un băiat serios, sper să uite de acel transfer care nu s-a realizat și să reînceapă să joace bine"
Adrian Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Septembrie 2017, 09:21

pe bune, inca nu l-ati dat afara pe bokila ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Septembrie 2017, 02:38

ora 2:38. inca pe baricade asteptand vestea ca bokila a fost dat afara de la Dinamo ! in anii buni *** asta i se inmana rezilierea la iesirea de pe terenul de joc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mixmax
mixmax  •  25 Septembrie 2017, 00:53

bre mutulica tu esti dus cu capul bah? Stelistii tot joaca o data la 3 zile de vreo 3 saptamani incoace si totusi au alergat mai mult si mai bine decat *** tale care se tot refac de cand ainceput campionatul. V-a mai si amnat lpf-ul meciul ca sa nu fiti cumva obositi astazi si tot praf de praf ati fost. Sunteti de tot rasul bah!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close