FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Vieri, Ronaldo, Baggio sau Zamorano: cine l-a impresionat cel mai tare pe Mutu când a intrat în vestiarul lui Inter Milano! Ce meci l-a făcut să plângă

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 17:50

Adrian Mutu a vorbit într-un interviu pentru revista "FRF Raport de Joc" despre perioada petrecută la Inter Milano, despre Nicolae Mitea, dar și despre înlocuitorul său la echipa națională.

- Mai ții minte când ai intrat prima oară în vestiarul lui Inter, în 2000, pe când italienii îi aveau pe Ronaldo, Zamorano, Roberto Baggio? Ce te-a impresionat cel mai mult?
- Îi mai aveau şi pe Vieri şi pe Recoba, dacă ne referim doar la atacanţi! Eu aveam doar 20 de ani şi eram impresionat de multe lucruri, dar cel mai mult m-a impresionat felul în care juca, se antrena, alerga şi se purta Ronaldo. Avea o viteză supersonică şi un control al balonului incredibil. Un fotbalist enorm şi un caracter frumos.

- Ai plâns vreodată din cauza fotbalului?
- Da, de multe ori. Cand am ratat calificarea la Euro 2004, după meciul cu Danemarca, când am ratat finala Cupei UEFA în 2008, cu Fiorentina, la penalty-uri cu Glasgow Rangers. Nu mai zic că atunci când eram mic plângeam de câte ori pierdeam vreun meci.

- În cariera ta la echipa națională ai fost impresionat de vreun tânăr fotbalist care te-ai fi așteptat să ajungă la un nivel mult mai ridicat decât a reușit să o facă?
- Cred că au fost mai mulţi, dar cel mai mare potenţial văzusem în Nicolae Mitea. Nu ştiu cum de nu a reuşit mai multe în fotbal.

- Care dintre actualii fotbaliști de la echipa națională crezi că ți se aseamănă ca stil de joc?
- Cred că Bogdan Stancu joacă acum pe poziţia mea şi are rolul pe care îl aveam eu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează