FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Mutu, antrenor doar 2 etape, la fel ca Grigoraș » ASA va numi noul tehnician

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 09:04

După două meciuri în care s-a ocupat de pregătirea echipei, 1-0 cu FC Botoșani și 0-0 cu CFR Cluj, Adi Mutu urmează să fie înlocuit de pe banca celor de la ASA Tg. Mureș.

Președintele celor de la ASA, Bogdan Mara, a vorbit despre situația echipei și spune că în cel mai scurt timp se va alege un nou antrenor.

"Acum se discută despre numirea unui nou antrenor. Probabil că în zilele următoare vom lua o decizie. Sigur se va angaja un antrenor. Deja avem 2-3 piste, iar în zilele viitoare vom anunța noul tehnician", a spus Mara la DigiSport.

Adi Mutu s-a ocupat de pregătirea echipei după ce Petre Grigoraș a fost dat afară, după doar două etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
popescu13
popescu13  •  03 Martie 2016, 17:48

Fratilor,problema e cotoioasa tare.Vicele Maior a fost obligat sa-si dea demisia,va demisiona si din functia de consilier local.Si ca problema finantarii sa fie si mai grea,nici primarul nu se simte prea bine,vezi procesul cu DNA referitor tot la o finantare a ASA.Avand in vedere elefantii cu salarii mari de la echipa,asteptam un viitor sumbru. AHOE !

10205469476050699
Cristi Chisu  •  03 Martie 2016, 11:52

vine LACI Boloni !!!

assf
assf  •  03 Martie 2016, 11:50

"avem deja doua, trei piste. zilele urmatoare il vom anunta" .. si urma sa spuna, acum mai ramane doar sa aleaga mutu antrenorul cu care vrea sa lucreze.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează