FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu anunță o discuție-fulger cu Andone: "Voi vorbi cu el, să-mi spună clar"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 11:55

Ioan Andone a declarat după victoria împotriva Stelei, 3-1, că se teme că poate fi demis, însă directorul general al clubului, Adrian Mutu, îl liniștește.

"Nu știu ce a vrut să spună Andone, dar noi nu-i căutăm înlocuitor. Poate sta liniștit acum! Nimeni nu-i caută înlocuitor. Totul depinde de rezultate. Nu pot eu spune cât timp să stea liniștit.

Le transmit băieților să rămână cu picioarele pe pământ. Dacă nu vom câștiga următoarele meciuri, vor fi probleme. Vrem 9 puncte din următoarele 3 partide", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

Mutu spune că va avea o discuție cu antrenorul "câinilor" pentru a stabili ce jucători vor transfera în perioada de iarnă: "Mâine voi vorbi cu Andone să-mi spună clar ce jucători își dorește, dar să-mi zică și pe cine vrea să lase să plece. Vreau să aduc jucători de calitate pentru a duce echipa la un alt nivel".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
marius.bxl
marius.bxl  •  02 Decembrie 2016, 18:43

Ce mi-ar place sa auzim pe la gsp: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2016, 15:57

Obraznic rau Mutu.*Noi* vrem 9 puncte in urmatoarele trei partide! Nu zau ? Inseamna ca Andone are dreptate. Fiecare pasare pe limba ei piere. Nu-i asa Mutulica? Nu ti-ar sta rau cu un ochi vanat. Marca ..Andone. Ca nu stai locului. *Dam * afara jucatori ,aducem altii...asta o spui pentru moralul jucatorilor care tocmai au castigat derbyul.

agentul0007
agentul0007  •  02 Decembrie 2016, 15:49

sa aduci jucatori buni trebuie sa dai salarii mai bune si pe unii sa dai si bani . nu trebuie sa cumpere jucatori scumpi , sunt destui care sunt liberi si sunt buni pentru campionatul nostru . trebuie sa caute bine si sa le ofere bani mai multi . piljici , mevlja , palici ,busuladjici si ghonere sunt adusi liberi si au confirmat

Vezi toate comentariile (14)
Comentează