FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Mutu are susținători în cariera de antrenor: "E bine să aibă meciuri ca acela cu 4 eliminați"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 21:49

Adrian Mutu și Carol Fekete o pregătesc pe ASA de trei etape după ce Petre Grigoraș a fost demis. Ultimul joc a fost și cel mai dur, ASA având 4 eliminați în meciul pierdut cu Pandurii, scor 0-2.

Cosmin Contra consideră că astfel de meciuri în care există atât de multe eliminări îi fac bine lui Mutu pentru viitoarea carieră de antrenor.

"E bine că vine Mutu puternic din urmă. Lasă-l să vină. Deocamdată, e bine să aibă meciuri ca acela cu 4 eliminați, e o experiență bună pentru el. Așa vede că trebuie să le transmită alt mesaj coechipierilor deocamdată, fiindcă încă nu are licență de antrenor. Știu că își dorește foarte mult să înceapă această carieră și cred că va fi un antrenor foarte bun", a declarat Contra la Digisport.

"Dacă vrea să o apuce pe drumul antrenoratului, e bine în orice moment, trebuie să începi de undeva. Și eu am fost antrenor la Timișoara când eram jucător. Nu aveam licența Pro, ci doar licența A și în cele 11 etape am avut 5 victorii și 6 egaluri, am dus echipa de pe locul 7 pe locul 2" Cosmin Contra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mal.
mal.  •  12 Martie 2016, 08:58

"E bine că vine Mutu puternic din urmă. Lasă-l să vină!" Ce prostii! Mutu nu vine nicăieri, mimează că e antrenor... Cred că prietenul lui Mutu este pe altă lume... Vorbește despre un delincvent ca și cum acesta ar avea vreo calificare! Iar bem nechezol în loc de cafea?

deny74
deny74  •  12 Martie 2016, 06:00

Rastaman Mutu are 2 sustinatori de nadejde:Marijuana si Coca.Restul e tacere...

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  11 Martie 2016, 22:54

Cei doi prieteni ai Laurei Andresan. Antrenorii ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează