FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu aruncă bomba pe piața transferurilor: "Vrem jucători de la Steaua" » Ce spune de mutarea lui Gnohere la marea rivală

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 11:40

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, a comentat speculațiile conform cărora Harlem Gnohere ar urma să se transfere la Steaua, afirmând că, la rândul ei, Dinamo ar dori să transfere jucători de la marea rivală. 

"Din punctul meu de vedere, Gnohere nu va pleca la Steaua. Oricum, după ce " Bizonul" va marca două goluri în derby, se vor schimba datele problemei. Dacă Gigi Becali îl vrea, așteptăm oferta lui pentru el. Vom vedea la iarnă.

Și noi suntem interesați de jucători de la Steaua, pentru că au foarte mulți jucători valoroși. Vom vedea ce va fi", a declarat Adrian Mutu la TV Sport Ro.

  • Dinamo- Steaua se joacă miercuri, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce și LIVE-TEXT pe GSP.RO 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
steauaucl
steauaucl  •  26 Noiembrie 2016, 11:55

mutu inainte de declaratia asta a tras cateva liniute... NU INTELEG DE CE PRESA DA IMPORTANTA ACESTOR PERSONAJE CARE NU AU NICI O TREABA CU FOTBALUL SI MAI MULT SI-AU BATUT JOC DE FENOMEN !!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Noiembrie 2016, 19:20

Poate cumpara iricand jucatori de la Steaua,daca "perla" lor face 4 mil euro,pot lua orice jucatot de care Steaua nu mai are nevoie,cu 6 mil euro!

westfield
westfield  •  25 Noiembrie 2016, 19:03
Postat de duffyduck pe 25 Noiembrie 2016, 16:31

Dragule, sunt nascut in anul in care am fost invatati sa respectam o lege in vigoare, in orice domeniu. Du-te si picheteaza Academia Romana, asta da. Dar intr-o comunitate, exista reguli. Daca vine un tip din republica Moldova si iti vorbeste in vreun dialect, iti pica urechile. Cine vrea sa fie interesant, sa ramana la el in tzarc. Din cauza acestei mentalitati e plin de caini *** in toate orasele: ca taranii au vrut sa "isi pastreze traditia". Am dat un exemplu minor ... Nu te ingrijora, sunt copil de profesoara si casatorit cu o profesoara de limba romana. Ai gresit un pic adresa ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează