FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mutu chemat la Steaua: "Ar fi un pas înainte pentru el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 04 mai 2013 14:18

Helmuth Duckadam, preşedintele Stelei, a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Adrian Mutu, 34 de ani, de la Ajaccio.

"Să nu uităm că Mutu are şi el o vîrstă. Îi e greu să mai prindă un club mare în străinătate. Mă refer la echipe ca Juventus, Inter, Bayern. Nu văd de ce Steaua nu l-ar tenta. E o echipă mare, jucăm în Liga Campionilor şi sînt sigur că şi-ar dori să vină la Steaua.

N-ar fi un pas înapoi pentru el, din contră, un transfer la Steaua ar fi un pas înainte. Noi ne batem la titlu, vom juca în Ligă şi sîntem aproape de naţională", a spus Helmuth Duckadam la DolceSport.

Şi Laurenţiu Reghecampf îl aşteaptă pe Mutu în Ghencea: "Mă bucur să aud că Adi vrea să joace la noi. E important că îşi doreşte să joace la Steaua. Restul depinde de patron".

10 goluri a marcat Mutu pentru Ajaccio în campionatul Franţei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
liviuemil
liviuemil  •  05 Mai 2013, 12:45

Daca Mutu nu realizeaza, macar cei din conducerea Stelei sa-si dea seama ca el nu are ce cauta aici.Avem nevoie de cu totul altceva.

alpin
alpin  •  05 Mai 2013, 09:56

Herr Duck, te-ai tampit de tot?! Cum sa fie campionatul rrromaneskk un pas inainte fata de campionatele Italiei, Angliei sau Frantei?????

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Mai 2013, 18:31

Nu erau destui drogati la steoia mai trebuia sa vina inca unul ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează