FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Mutu continuă ofensiva! După Cerniauskas și Arlauskis, desființează și un dinamovist: "N-a realizat nimic în fotbal" » Ce zice de duelurile cu Hagi și Marica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 14:09

Adrian Mutu n-are nici un regret că i-a atacat pe Arlauskis și Cerniauskas, ba mai mult, l-a luat în vizor și pe Andrei Marc, tînărul fundaș al lui Dinamo. 

" Arlauskis, Cerniauskas și Marc n-au realizat nimic în fotbal. E normal să mă deranjeze cînd vorbesc despre mine. Eu cred că ar trebui să existe un respect reciproc în fotbal.

Asta face fotbalul să fie mai frumos. Pe cei mai tineri (n.r Marc) ar trebui să-i urecheze antrenorii lor, nu eu. Nu mai vreau să vorbesc despre ei.

Sînt total neimportanți pentru mine. Am alte planuri la ASA. Probabil vor mai fi răutăți și de acum", a zis Mutu la conferința de presă.

...despre prezența la națională: "Nu am ce să-i demonstrez lui Iordănescu. Nu contează cîte goluri dau, eu zic că trebuie să-i arăt că sînt într-o formă fizică optimă, pentru că la Euro viteza de joc e mult peste cea din România".

...despre lupta la titlu: "Steaua și Astra sînt favorite la titlu. Trebuie să fim realiști. Steaua e o echipă de tradiție. Are un antrenor important, care își cunoaște bine jucătorii".

...despre duelul cu Marica: "Cu Marica am jucat 10 ani la echipa națională. Are vreo 15 goluri din pasele mele din 25 cîte are pentru națională. Sîntem prieteni, dar concurența asta ne va ambiționa. Sper să cîștig duelul".

...despre duelul cu Hagi: "Eu sînt pe locul 1 in clasamentul golgheterilor, cu Hagi împreună şi mă bucură şi mă onorează asta. Dar mi-aş dori să fiu eu primul, aşa cum îşi doreşte fiecare fotbalist, aşa cum şi Ţucudean vrea ca peste 10 ani să fie cel mai bun marcator al României.

Ca atacanţi, pentru noi este ceva important, ceva ce ne face să ne simţim mîndri şi nu am de ce să o ascund. Dar asta nu înseamnă că eu am ceva cu naşul meu, cu Hagi, din contră. Faptul că am ajuns să concurez cu el la goluri e o onoare şi mă face să-mi dau seama ce parcurs am avut în fotbalul românesc", a spus Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
zizu
zizu  •  11 Februarie 2016, 07:47

dar parca ieri spuneati ca mutu a gresit tinta in cazul lui arlauskis?...dar dupa cate stiu..... acesta l a atacat cand era mutu la petrolul,nu? ziaristi de cartonasta sunteti! daca era de fcsb...bagati mare

dvd1
dvd1  •  11 Februarie 2016, 01:42

nu mai publicati nimic despre acest drogat, bataus, puscarias, ***. Nu are nevoie nimeni de comentariile lui. Cine si ce respect sa aiba pentru aceasta ***. Nu mai pomeniti niciodata nimic de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603234493286660
Ion Ionescu  •  10 Februarie 2016, 21:24

Bai ***, drogatule ce esti. Nu ai dreptul sa-l judeci tu pe altcineva cand esti un nimeni dator vandut la Celsea Londra. Afemeiat, bataus, drogat,betivan ! Ai toate calitatile sa DISPARI ! HAI SICTIR !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close