FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu dă cărțile pe față și îi răspunde lui Miriuță: "Nu l-am vrut la Dinamo! Rezultatele nu-l recomandau"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 21:43

Adrian Mutu îi răspunde lui Vasile Miriuță, care l-a acuzat pe "Briliant" pentru faptul că nu l-a vrut la Dinamo ca antrenor. Fostul căpitan al naționalei explică motivul pentru care nu și l-a dorit pe acesta ca antrenor al "câinilor". 

”Am auzit ce spune. Aşa este, nu l-am vrut la Dinamo, dar nu l-am sabotat în niciun fel. Nu am nimic cu el ca antrenor sau ca persoană, dar rezultatele din ultima perioadă nu-l recomandau ca să vină la Dinamo.

El a început slab la Chiajna şi nu se încadra pentru postul de antrenor la Dinamo. Eu nu l-am vrut şi a ştiut asta de la început”, a spus Mutu la TV Telekom Sport.

"Eu am un respect enorm pentru jucătorul Adrian Mutu. Ok, el a vrut alt antrenor pentru Dinamo, dar să ne vedem fiecare de treaba lui. La Chiajna, am obţinut câteva rezultate, în condiţiile în care echipa era nepregătită. Aţi văzut cum au jucat băieţii, după ce am plecat, pentru că au crescut mult din punct de vedere fizic" Vasile Miriuță 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
710031932449313
Dan Vasilescu  •  21 Martie 2018, 12:38

Tipic romanesc! Pai cand echipa este slaba, cei care o conduc sunt praf, investitii aproape inexistente, pai ce facem atunci? Hai sa dam vina pe antrenor, el este singurul vinovat. Apropo, poate ne spune Mutu care antrenor, din ultimul deceniu, a corespuns la Dinamo. Nu ca ar fi Miriuta vre-un Mourinho dar cred ca problemele echipei Dinamo au legatura mai mult cu cei din conducere.

bendyx066
bendyx066  •  21 Martie 2018, 11:08
Postat de gtn5 pe 21 Martie 2018, 10:03

dar ce antronor vreti voi la beshina asta de echipa,nu-l vreti pe mou cumva?*** care mor de foame cu coada pe sus.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mannecken
mannecken  •  21 Martie 2018, 10:49

Pe Mutu-l recomanda Pablo Escobar. Nici pe Andone nu-l recomandau rezultatele, a venit el si pretinu' Contra, au bagat mortu'n casa si au plecat. Nici spioni daca erau trimisi la clubul Dinamo nu-si faceau mai bine datoria.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează