FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mutu despre Stanciu: "E necopt încă, n-a arătat că e un lider" + Suma incredibilă pe care a luat-o de la ASA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 20:38

 Adrian Mutu îl consideră pe Nicolae Stanciu ca fiind unul dintre marile talente ale fotbalului românesc la ora actuală și consideră că dacă va ajunge la o echipă puternică va putea să se impună.

"Stanciu e fotbalist foarte bun, dar e la început. E necopt încă, e o promisiune. E un posibil viitor număr 10. Trebuie să arate în continuare. Probabil că atunci când va ajunge într-o echipă care joacă fără probleme în Liga Campionilor va reuși să arate ce știe. Până acum în meciurile importante n-a reușit să fie un lider așa cum ni-l dorim cu toții.

Acum 18 ani erau alte vremuri, faptul că Stanciu încă e în Liga 1 nu înseamnă că e mai slab decât mine sau decât alții. Acum mulți dau chix în afară. Noi am arătat că aveam valoare să jucăm acolo sus. Acum căpitanul nostru de la echipa națională Chiricheș n-a reușit să se impună în străinătate, deși la Steaua o făcea foarte bine. Nu e vina lor, e vina tuturor pentru că uitați-vă ce infrastructură avem. Cei de afară iau fotbalul foarte în serios, la noi sunt puțini care-l iau în serios", a declarat Mutu la Digisport.

"Briliantul" a vorbit și despre scurta perioadă petrecută la ASA Târgu Mureș, unde a fost și jucător, dar și în umbra antrenorului. Mutu spune că nici acum nu și-a primit banii de la fosta vicecampioană.

"Mai am de luat bani de la ASA. Am stat 6 luni și am luat 26 de milioane (n.r. lei vechi). A fost o primă când am calificat echipa cu mine pe bancă în play-off. Am luat 25% din primă pentru că am fost rezervă. Dar nu asta-i important, eu stau bine financiar. Mi-a plăcut că am putut începe această meserie de antrenor. Dar la ce se întâmplă acolo...

Luni am examen pentru a intra la licența B. Luni e o zi importantă. Rezultatul vine a doua zi. Ăsta-i un examen de admitere, nu de absolvire", a adăugat Mutu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 August 2016, 18:34

tu ramai caracter zero

m1k3
m1k3  •  25 August 2016, 02:23

26 de milioane pe 6 luni..nici un stergator de praf sau un impachetator de fum nu castiga atat :)))

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  24 August 2016, 23:58

coco fii cuminte ca te dau astia afara de la licenta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează