FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutu, dorit de Șumudică: "Îl vreau neapărat" + Astra a bifat un transfer!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 22:57

Marius Șumudică a declarat după meciul câștigat de Astra în fața vicecampioanei ASA, scor 1-0, că și-l dorește pe Adrian Mutu din vară.

"Îmi pare rău că nu l-am luat pe Adi Mutu la Astra. Dacă voi mai continua la Astra vreau să-l iau pe Adi. Am avut ocazia să-l iau, dar l-am ratat. Îl vreau neapărat! Îl vreau ca jucător, nu ca antrenor. Dacă voi juca în Champions League vreau să-l aduc la Astra. Să văd ce se va întâmpla și cu suspendarea", a spus Șumudică la Dolcesport.

Astra e lider în play-off, cu 32 de puncte, după 3 etape, în timp ce ASA ocupă locul 6, cu 20 de puncte.

ASTRA A REALIZAT deja UN TRANSFER

Marius Șumudică a dezvăluit astăzi că Astra l-a adus pe liberianul Sekou Oliseh, 25 de ani, acesta fiind prezent la meciul giurgiuvenilor cu ASA. Noul jucător al Astrei a jucat la Midtjylland, ȚSKA Moscova, Kuban Krasnodar, PAOK Salonic, iar ultima dată a fost la Al Gharrafa în Qatar.

"A venit, se va pregăti cu noi. Vom vedea ce facem" Marius Șumudică

sekou oliseh
*Sekou Oliseh (stânga, în roșu și albastru)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează