FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mutu explică de ce alege Steaua: "Voi merge acolo unde mă simt iubit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 03 mai 2013 21:10

Posibila venire a lui Adrian Mutu la Steaua a stîrnit multe reacţii din partea microbiştilor. Fanii lui Dinamo l-au criticat pe fostul lor jucător pentru intenţia de a semna cu echipa rivală.

Atacantul lui Ajaccio a explicat într-o postare pe un site de socializare că nu a luat încă o decizie, însă va merge acolo unde se simte iubit.

"Nu am decis ce voi face din vară. În primul rînd am contract cu Ajaccio pe încă doi ani şi aici, în Corsica, mă simt foarte bine! Dacă ar fi să mă întorc în România mă voi întoarce acolo unde mă simt iubit!", a scris Adrian Mutu pe contul său de Facebook.

Mutu: "Dinamo nu-mi spune nimic fără Cristi Borcea! Vreau să joc din nou în Ligă"

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
alinflorea20
alinflorea20  •  04 Mai 2013, 21:20

Fortza Steaua! Eu nu as vrea sa vina Mutu la Steaua.Pur si simplu nu imi place. Ceau.

gabonne1982
gabonne1982  •  04 Mai 2013, 13:56

sunt curios daca Steaua era clasata pe locul actual al lui Dinamo daca mai vroia sa revina in Liga I si sa semneze cu Steaua.Dar,cum bine spunea si "stefan_dinamo" mai jos,din declaratia asta nu reiese clar ca la Steaua s-ar simti iubit.N-a dat vreun nume de echipa

armion
armion  •  04 Mai 2013, 12:23

Unde poate sa traga un drogat ,decat la alti drogati !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează