FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Dinamo - Athletic Bilbao 1-1 // Mutu i-a găsit punctul slab lui Rivaldinho: "I-am spus și lui asta"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 23:01

După ce toată lumea a lăudat execuția lui Rivaldinho din meciul cu Athletic Bilbao (1-1), Adrian Mutu a vorbit și despre principalul punct slab al fotbalistului adus în iarnă la Dinamo.

Oficialul "câinilor" susține că atacantul brazilian aleargă prea mult având în vedere locul său din teren, apoi nu mai are luciditate în fața porții.

"Eu l-am adus şi am crezut în el, iar asta nu pentru că e băiatul lui Rivaldo. M-am uitat foarte atent la el şi l-am studiat foarte bine şi, într-adevăr are calităţi extraordinare. Eu cred că în faţa porţii e un număr 9 pur. În toate meciurile în care a jucat şi-a creat situaţii de a marca.

Singurul lucru, de care vorbeam şi cu el aseară, este că el aleargă prea mult. Şi asta nu spun eu, o spun preparatorii. Aleargă mult şi prost, ca să zic aşa. El trebuie să alerge 8-9 kilometri pe meci ca vârf, dar sprinturi, nu alergare pe tot terenul, pentru că atunci când ajunge în faţa porţii nu mai este lucid.

De aceea se întâmplă şi cum s-a întâmplat în meciul cu Botoşani, când a avut două ocazii mari. A ratat din situaţii în care normal nu ratează", a afirmat Mutu, citat de LookTV.

Rivaldinho a marcat unicul gol al lui Dinamo în partida cu Bilbao din preliminariile Europa League cu o execuție de senzație, chiar sub privirile lui Rivaldo, care a urmărit meciul din tribune (detalii AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
suzana2a
suzana2a  •  29 Iulie 2017, 11:44

Pe linia albastrumurdar si roșujegos identific frustrări multiple de neamprost!!

cainelup
cainelup  •  29 Iulie 2017, 09:44
Postat de chris_bu67 pe 29 Iulie 2017, 07:10

tragedia e că nu-și dă seama,și mai are o grămadă de proști pe lângă el,mari consumatori de lokum

Nu-i nicio tragedie, aia-s toti de-o mama, n-au nicio treaba cu fotbalul, treaba lor e sa haleasca cat mai multa cacao si se stie ca excesele dauneaza, asa ca au viitorul asigurat.

saviola2_8
saviola2_8  •  29 Iulie 2017, 08:15

a devenit si asta acum un mare jucator? cu tot respectul pentru ta-su, dar este un anti talent acest fiulinho. E un brazilian atipic, tehnica ioc! are ceva foarte bun si surprinzator pt brazilian, lovitura de cap buna. In rest alearga, e baiat muncitor, se demarca cerea mingea....dar daca i=o dai la picior trebuie sa i=-o dai cu tot cu preluare caci cam sare mingea din el ca din dulap. A dat un gol fantastic dar totusi, l-am vazut in prea multe meciuri ca sa ma insel. Dar ma rog, daca aditsa il vede mare futbolist, sau altii, treaba lor si parerea lor. a, si brazilianul pare si baiat serios! ii doresc succesuri.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează