FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VIITORUL 1-1

Mutu i-a răspuns lui Șumudică la oferta venită din partea Astrei: "E tentant" » "Briliantul" și-a certat un coechipier

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 22:52

Adrian Mutu i-a răspuns lui Șumudică după ce antrenorul Astrei a declarat că dorește să-l transfere pe atacant la formația giurgiuveană.

"E tentant să joci în Champions League. Mă voi gândi, îmi face plăcere această ofertă. Mai avem meciuri de jucat. În săptămânile următoare voi decide ce voi face. Sper să iau decizia cea mai bună pentru mine. Vreau să mă apuc și de antrenorat", a spus Mutu la Digisport.

Mutu s-a arătat dezamăgit de eliminarea lui Jazvici și și-a certat coechipierul pentru faultul în jumătatea adversă.

"Nu mai credeam foarte mult că vom egala. Viitorul p asa foarte bine, dar mă bucur că am egalat chiar dacă a fost un gol norocos. A fost un meci echilibrat. În minutul 50, când Jazvici a luat roșu, s-a rupt meciul. Poate și arbitrii se uită la noi altfel, poate sunt un pic mai severi, dar și noi trebuie să avem grijă să nu mai jucăm în 10 oameni atâta vreme. Cred că a fost un exces de zel din partea lui Jazvici. Arbitrul a apreciat corect faza", a adăugat Mutu.

"Briliantul" a vorbit despre viitorul său și spune că și-ar dori să rămână la ASA, însă în același timp e conștient că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt infime.

"Voi vedea ce voi face din vară, nu m-am gândit. E un moment dificil pentru noi. Eu sper să se rezolve cât mai repede aceste probleme. Eu am mai trecut prin asta la Petrolul și știu că nu e un moment plăcut. Jucătorii trebuie să-și facă datoria pe teren, nu se știe unde se vor duce peste o lună jumătate. E foarte greu să motivezi niște băieți atunci când nu sunt plătiți de ceva timp. Sunt probleme la toate echipele în afară de Steaua și Dinamo. Ne bazăm pe dorința lor de a juca și pe valoarea lor.

Eu sunt în negocieri cu clubul, vom vedea la ce consens vom ajunge. Probabil nu voi lua toți banii, dar voi lua o parte din ei. Mi-ar plăcea să rămân în continuare aici, dar vom vedea ce va fi. Sunt niște suporteri extraordinari, față de cei din sudul țării", a mai spus Mutu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
867325516660092
Gheorghe Milovan  •  01 Aprilie 2016, 11:16

Dacă ar mai avea ceva de păstrat din amintirea trecutului său fotbalistic, Mutu ar trebui să se ascundă. Prestatia sa din seara trecută în meciul cu Viitorul a fost edificatoare în privinţa restului de fotbalist ce a rămas. Iar comportamental a rămas neschimbat: faulturi, obstrucţii, mici şmecherii obraznice pentru care arbitrul nu a îndrăznit să-l pedepsească. Să devină arbitru ? Cu antecedentele lui ? Ce să-i înveţe pe copii, femei, droguri ?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  01 Aprilie 2016, 08:56

mutu in ro: la petrolul, a bagat zazanie, a plecat hoban si a inceput disolutia echipe, dupa ce si razvan lucescu a plecat. petrolul a intrat in neputinte financiare... la asa, a bagat zazania, l'a gonit pe grigoras, asa a intrat si ea in insollventa. urmeaza astra ?! asta vrea sumi ?! poate'l ia fcsb. :) merge langa marica. coleg si cu tamas.

469039049950897
Gelu Romanu  •  01 Aprilie 2016, 08:46

Mda...eram sigur ca va naste polemici treaba asta cu diferenta dintre ardeleni si restul tarii. In fond, omu' a fost sincer si a spus ceea ce se vede clar ca lumina zilei. Adica nu poti nega evidenta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează