FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutu ia primele măsuri la Dinamo! Andone a acuzat probleme în defensivă, "Briliantul" a adus un fost coleg din Italia

Gulliver / Getty Images
Gulliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 16:20

Ioan Andone a acuzat problemele din defensivă la ultimul meci, pierdut pe terenul celor de la CS U Craiova. În acest sens, Adrian Mutu caută soluții pentru ca echipa alb-roșie să stopeze problemele din acel compartiment.

DolceSport anunță că Dinamo testează în aceste zile un fundaș italian, adus prin intermediul lui Adi Mutu. Este vorba despre Luca Ceccarelli, alături de care Mutu a jucat în 2011-2012 la Cesena.

Italianul de 33 de ani joacă fundaș dreapta și se antrenează deja cu Dinamo. Acesta a evoluat din 2001 până în 2014 la Cesena, dar a mai fost la formații precum Bologna, Salernitana, Pavia, San Marino, Legnano sau Padova.

Dinamo are 3 jucători care pot evolua pe acel post. Este vorba despre Corbu, Romera și Hanca, toți cu evoluții modeste în acest an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  20 Octombrie 2016, 23:21

Tot aducem fundasi dreapta și noi luăm goluri pe partea stangă !!! Chiar nu il vedeți pe Filip asta că slab de tot ...urcă când trebuie să stea , e prins avansat, e greoi si infantil, nu stie să facă o deposedare fără să i-a galben și o degajare în lung de linie care să rămână în teren ! E mult mai bun argentinianul sau ce e ăla ...

zecs93
zecs93  •  20 Octombrie 2016, 23:04

e pilaf, l-am vazut acum pe youtoube si era filmare din 2014,de atunci n-a mai jucat pe nicaieri ??

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  20 Octombrie 2016, 18:51

Ce pumni în cap o să-şi dea Negoiță pt.că a plecat urechea la măscărici şi l-a dat afară pe Rednic...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează