FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Întâlnire decisivă pentru stadionul Dinamo » Mutu, ministrul de Interne, Badea și Monica Iagăr se văd mâine la 12:00

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 16:59

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a anunțat că mâine va avea o întâlnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a vorbi despre stadionul echipei.

update 17:00

După primul comunicat, Mutu a revenit și a anunțat că mâine va avea o întâlnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan.

"Mâine știm dacă avem stadion!

Îi mulțumesc doamnei ministru Carmen Dan pentru răspunsul prompt și pentru faptul că a reușit să își facă timp să ne vedem chiar mâine, la ora 12, la Minister. Sper că vor fi prezenți, asa cum au promis, și doamna Iagar și domnul Badea, astfel încât atunci când vom încheia întâlnirea vom ști în sfârșit ce se va întâmpla cu stadionul și, implicit, cu Dinamo. Hai Dinamo! Hai Romania", a spus Mutu pe facebook.

Știrea inițială:

"Briliantul" spune că vrea o întâlnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a lămuri problema modernizării stadionului Dinamo, pentru EURO 2020. În plus, Mutu crede că brandul Dinamo nu este ajutat și spune că echipei ar trebui să i se facă o arenă nouă.

"În calitate de director general al lui Dinamo, dar şi în calitate de iubitor al fotbalului românesc, eu, Adrian Mutu, îi solicit o întrevedere doamnei ministru Carmen Dan, în care îmi doresc să lămurim problema stadionului din Ştefan cel Mare.

Comedia de ieri, de la începutul meciului contra celor de la Gaz, mă face să mă simt ca într-o ţară din lumea a treia, cel puţin fotbalistic, şi îmi doresc să nu mă mai încerce astfel de sentimente. Într-o perioadă în care văd că se fac eforturi şi investiţii enorme pentru a se salva unele branduri fotbalistice, mi se dă impresia că brandul Dinamo este lăsat să moară.

O echipă cu blazon, cu suporteri şi cu istorie, precum Dinamo, nu poate supravieţui fără un stadion nou, în condiţiile în care celelalte arene reprezentative din Bucureşti vor fi renovate, iar cele din Ploieşti, Cuj, Craiova sau Târgu Jiu s-au construit deja sau sunt în curs de finalizare.

Având în vedere că toată investiţia ar veni din partea CNI, iar arena ar deveni un bun al statului, situaţia mi se pare că este cu atât mai dramatică. Fiind demult trecut cel de-al doisprezecelea ceas, cred că e o ultimă ocazie să fiu lămurit şi eu, dar şi suporterii dinamovişti şi toţi iubitorii de fotbal, dacă se face stadion şi dacă nu, de ce nu. Simplu şi pe înţelesul tuturor", a scris Adrian Mutu pe contul său de facebook.

Citește și: Omul lui Badea se ia de Negoiță după scandalul lojelor: "N-o să credeți ce sumă le-am cerut!" » De ce nu se modernizează stadionul: "Am fi infractori și ar veni DNA-ul"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (65)
creve
creve  •  09 August 2017, 09:04

Eu am mai zis și în continuare cred așa: Ca să se facă ceva stadionul trebuie să fie declarat neadecvat meciurilor de Liga 1, să nu mai obțină aprobări. Atunci Badea văzând că nu mai scoate 1 leu din el o să fie nevoit să accepte. Dacă el crede că poate construi în Parcul Sportiv birouri și alte cele înseamnă că nu știe câtă închisoare se va face. Toți suporterii lui Dinamo nu or să țină gura închisă. O să fie cel mai mare scandal din toate timpurile dacă acolo va fi altceva decât stadion. Iar la urma urmei, de câți ani e în insolvență firma lui Badea?

creve
creve  •  09 August 2017, 08:55

Nu se va întâmpa nimic. Toate de până acum au fost întâlniri decisive și tot nimic. Și după ziua de mâine va fi la fel. A rămas cum am stabilit: s-a rezolvat...nu se poate.

427951077389201
Mihai Tanase  •  09 August 2017, 08:44

Dar hotul de Negoita de ce nu participa ?Hot , iin baza sentintelor din instanta si a modului fraudulos in care a intrat in insolventa .

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close