FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORAT

Mutu, învăţăcel model » Nu lipseşte de la niciun antrenament al lui Andone: "Vine zi de zi. M-a surprins"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 23:24

Adrian Mutu îşi doreşte foarte mult să devină antrenor, iar pentru asta s-a apucat să ia lecţii de la mai mulţi antrenori printre care Ioan Andone şi Pep Guardiola.

Ionel Dănciulescu s-a arătat surprins de cât de preocupat este "Briliantul" şi spune că vine zi de zi la antrenamentele lui Dinamo.

"Vine zi de zi la antrenamente, discută cu nea Ando. E chiar preocupat, m-a surprins plăcut, vă dau cuvântul de onoare. Tot timpul încearcă să afle din metodele de lucru ale lui nea Ando. Am înțeles că, până își va lua licența, va încerca să mai meargă pe la mai mulți antrenori, să învețe.

E un lucru bun și chiar l-am văzut foarte pasionat în tot ceea ce face. Mi-a plăcut și mie, chiar mi-a spus: «Danciu, până nu iau licența pe care trebuie să o am pentru a antrena, mă documentez, pentru că nu vreau să fac niciun pas greșit». E un lucru extraordinar", a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
437475809767997
Vasile Coca  •  26 August 2016, 08:39

Ai grija Ando,sa nu patesti ca Grigoras!Pe unde apare tatuatul amator de faina....se alege praful.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close