FOTBAL  »  Superliga  »  ASA

Mutu l-a dat afară pe Grigoraș! Contre dure cu "Briliantul": "Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!" + Prima reacție a antrenorului: "Problema lui Adi e alta"

În decembrie, Grigoraș semnase cu ASA pe 6 luni, cu drept de prelungire pe alte două sezoane +1   FOTO
În decembrie, Grigoraș semnase cu ASA pe 6 luni, cu drept de prelungire pe alte două sezoane

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2016 00:00

Aventura lui Petre Grigoraș la Târgu Mureș s-a isprăvit după numai două partide. Dar nu eșecurile în sine au cântărit decisiv, 0-1 cu Pandurii și 0-1 la Cluj cu CFR, cât relația dificilă cu starurile echipei, în principal cu Adrian Mutu și Eduard Stăncioiu!

UPDATE 18:40

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Adrian Mutu a fost cel care a condus ședința de pregătire de marți a vicecampioanei României, anunță Digi.

Știrea inițială

Ieri dimineață, șefii lui ASA, în frunte cu viceprimarul Claudiu Maior, i-au băgat în ședință pe jucători și i-au întrebat ce se întâmplă de sunt la un pas să rateze play-off-ul.

Conform unor surse autorizate, liderii vestiarului au pus forma fizică proastă pe seama antrenamentelor prea dure efectuate în Antalya, iar finalul discuțiilor a fost clar: "Ori noi, ori Grigoraș!".

Ceartă cu "Briliantul"

Maior a mers pe mâna fotbaliștilor, așa cum s-a întâmplat mereu, inclusiv în cazul scandalului dintre Mureșan și Miriuță, din tur, astfel că l-a chemat pe Grig să rezilieze contractul. Pus în fața faptului împlinit, tehnicianul de 51 de ani a acceptat propunerea: "Ce rost ar fi avut să mă opun?! N-am stat nicăieri unde n-am fost dorit".

Aceleași surse GSP susțin că la începutul săptămânii trecute a avut loc un schimb dur de cuvinte între Grig și Mutu. Supărat că la un joc-școală a fost inclus în echipa rezervelor, "Briliantul" a reacționat extrem de nervos: "Da' ce, am venit să fiu sparring-partner?! Îmi bag p..a, nu mai am ce căuta aici!".

Antrenorului i-a cerut să se potolească, apoi a urmat un duel verbal imposibil de reprodus pe hârtie.

Nu l-a vrut de la început?

Supărarea lui Adi pe Grigoraș e mai veche. Mai exact, de când a aflat că "principalul" s-ar fi opus transferului atacantului de 37 de ani, pe motiv că este supraponderal și că nu poate ajuta o formație și așa îmbătrânită și uzată.

În partida decisivă cu FC Botoșani, de sâmbătă, rolul de antrenor la ASA va fi jucat de tripleta Stăncioiu, Mureșan, Mutu! În acte va fi trecut tehnicianul de portari, Carol Fekete, întrucât acesta deține licența PRO.

Grigoraș: "Eu am cerut ceva, mi s-a adus altceva"

- Cum e, domnule Grigoraș, vă așteptați să stați așa puțin la cârma Mureșului?
- La câte s-au întâmplat în ultima vreme, da!

- Adică?
- Sunt multe, foarte multe de spus... Totuși, n-aș vrea să dau vina pe cineva anume, ca să nu se interpreteze că-mi caut alibiuri.

- Dumneavoastră sunteți mulțumit cum a jucat ASA în primele etape din 2016?
- Cum, Doamne, iartă-mă!, să fiu?! Am jucat slab, foarte slab, nu-mi venea nici mie să cred ce văd!

- Toată lumea se aștepta la o echipă efervescentă, spectaculoasă...
- E greu cu 7 titulari trecuți de 31 de ani!

- Păi, cine a făcut echipa aia, nu dumneavoastră?
- Ba da! Dar am alcătuit-o din ce am avut la dispoziție.

- Sugerați că n-a fost tocmai lotul pe care vi l-ați dorit?
- Nu sugerez nimic, spun doar că eu am cerut anumiți fotbaliști și mi-au fost aduși alții!

- E adevărat că nici pe Mutu nu l-ați vrut?
- Nu se pune problema dacă l-am vrut sau nu. Problema lui Adi e alta!

- Care?
- Următoarea întrebare!

- Va juca la Euro?
- Altă întrebare sau pa!

- Vă considerați "lucrat" de jucători?
- Poți să spui și așa. Din moment ce în locul meu sunt puși vreo 3 dintre ei...

"Când schimbi atâția antrenori în 25 de etape, e clar că problema nu e banca tehnică"
Petre Grigoraș

6schimbări de antrenori au avut loc la ASA în acest campionat: Dan Petrescu, Miriuță, Fekete, Bergodi, Fekete și Grigoraș

mutu

*Imagine din finalul partidei de la Cluj: Grigoraș și secundul Dinu pe bancă, Mutu în picioare, încercând "haina" de antrenor // Captură Dolce

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
10203895142448076
Ciprian Birtea  •  24 Februarie 2016, 03:16
Postat de benaflek pe 23 Februarie 2016, 15:42

upa ce a facut o praf si pe petrolul a venit si ranul astora.ce el a venit sa faca performanta.el sta pana iese coltul ierbii si isi ia lumea in cap ***

Mai pardon, că s-a descurcat binișor la Petrolul. El i-a calificat în Europa League în meciul cu Viktoria Plzeň. Acuma chiar mă bucur că l-au pus antrenor, că o să se dea cu capul de pereți și o să vadă și el cum e viața de antrenor, mai ales când nu ai cu cine să faci echipă. Bineînțeles, cred că acuma or să alerge jucătorii cu limba scoasă, dar nu cred că vor rezista până la finalul meciului. Iar meciul următor e greu, că CSU își joacă ultima șansă de a accede în play-off.

10203895142448076
Ciprian Birtea  •  24 Februarie 2016, 03:03
Postat de Ologeanu Mario pe 23 Februarie 2016, 16:09

grigoras are valoare.drogatul asta de mutu nu a avut loc in india si la-ti luat voi de bun?cu el nu se stie daca scapati bine din play out

Ba din contră, ca s-a descurcat binișor în India, a marcat și goluri. Dar India e cam la nivelul ligii a II-a din România.

934763829976762
Nelutu Ioan Budian  •  23 Februarie 2016, 22:20

nici mutu nici surdu si mai ales grigoras nu fac treaba la tg mures pe cand acolo conduc niste *** echipa ***, sa vedeti ce teapa ia mutu acolo fac cartile *** maior dirijat de tupeistul *** pandele florea dar sper sa le vina randul si lor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează
Close