FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Mutu prefaţează derby-ul şi îi avertizează pe "cîini": "Dinamo trebuie să spună «Tatăl nostru» înainte dacă merg la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 14:22

Adrian Mutu a jucat un an la Dinamo înainte să facă pasul spre fotbalul din Occident, iar acum se poate întoarce în Liga 1, dar la Steaua.

Din Corsica, atacantul lui Ajaccio a prefaţat derby-ul pe pagina sa de facebook, unul fără miză: " Dinamo - Steaua !!! Un derby fără miză!!! Steaua campioană!!! Era frumos ca miza să fie titlul, pentru noi toţi şi mai ales pt cei 55 .000  care o să fie la stadion!!! Oricum e, hai Dinamo!!"

De asemenea, privind zvonurile pentru un transfer la Steaua, Mutu a explicat că Dinamo va avea mari probleme împotriva lui: "Îmi plac comentariile voastre !!!! Eu sunt şi voi fi simpatizant al lui Dinamo!!! Problema e că dacă voi merge la Steaua!!!(hahaha)Dinamo trebuie  să spună «Tatăl nostru» înainte, dacă nu, am sa-i demontez!!"

 

Echipe probabile:

Dinamo: Bălgrădean - Nica, Luchin, Grigore, Muşat - Rus, Boubacar, Dandea, Curtean - Dănciulescu, Alexe. Antrenor: Cornel Ţălnar
Rezerve: Naumovski, D. Rotariu, Scutaru, Axente, R Stănescu, A. Cristea, Strătilă

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu. Antrenor:Laurenţiu Reghecampf
Rezerve: Cojocaru, Gardoş, L. Filip, Prepeliţă, G. Iancu, Nikolici, Rocha

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
pressaltf4
pressaltf4  •  10 Mai 2013, 17:56

MA MIR CA TOTI PUNE-TI BOTUL LA DECLARATIILE DROGATULUI ... POATE SA-L IA STEAUA MAINE, O SA VA INVETE PE TOTI CUM SE TRAGE PE NAS.

gerulathor
gerulathor  •  10 Mai 2013, 17:35

Sa va traduc eu ce a spus MUTU "Simpatizez cu potaiile, am si eu 2 dintre ele acasa, dar daca vin la Steaua, am de gand sa le violez!" A impacat si capra si varza asta:D

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Mai 2013, 16:42

Mutu a ajuns la o varsta venerabila pentru un fotbalist, dar gandeste in continuare ca un copil. Ce rost avea declaratia cu "demolatul"? Nici daca semnase deja cu Steaua nu trebuia sa scrie asa ceva, darmite asa cand sansele de a semna cu Steaua sunt destul de reduse, practic s-a stricat la mate cu suporterii dinamovisti degeaba.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează