FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Mutu, prezent azi la Federație » Imaginea publicată de el pe Instagram explică totul: "Au început!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 20:33

Adrian Mutu a început cursurile de antrenor pentru licența A UEFA, care i-ar permite să stea pe banca tehnică în calitate de antrenor secund.

"Briliantul" a publicat o imagine pe rețelele de socializare cu suportul de curs, alături de descrierea "Am început cursurile! Licența A UEFA". Mai mult decât atât, în postarea de pe Instagram, Mutu a etichetat profilul oficial al echipei naționale, semn că ia în calcul să se alăture primei reprezentative în viitorul apropiat.

La cursurile organizate de FRF, Mutu îi are colegi, printre alții, pe ex-dinamovistul Giani Kiriță și ex-rapidistul Nicolae Grigore, după cum se poate observa într-o fotografie publicată de Kiriță pe Instagram. 

În luna august a anului trecut, Mutu a promovat examenul de licență UEFA B cu nota finală 8.44, fiind al 5-lea pe lista absolvenților. Licenta A le permite antrenorilor sa pregătească ultimele două grupe de vârstă la juniori, adică cele de 17 și 18 ani, să fie antrenori principali la Liga a 2-a și Liga a 3-a și secunzi la Liga 1.

În ultima vreme s-a discutat foarte mult despre o plecare a directorul general al lui Dinamo la Federație, după numirea lui Cosmin Contra ca selecționer (Detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
joe_
joe_  •  25 Septembrie 2017, 21:48

Stirea asta e de fapt mascata. Ideea din spatele ei e ca Giani Kirita stie sa scrie :)

calinescu_
calinescu_  •  25 Septembrie 2017, 21:45

PLEACA MUTULEEEEEE.....!!!! TU SI CONTRA SUNTETI CATASTROFE NATIONALE ....!!!!! SA-I DAI AFARA PE BUSULADZICI SI PE NISTOR E NOAPTEA MINTII ....!!!!! NU MAI VORBESC DE ADUCEREA LUI ALBIN SI BOKILA ....!!!!! VOI CHIAR N-ATI AVUT CU CINE SA IESITI IN CLUB ????????

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Septembrie 2017, 21:28

Din stirea asta eu am inteles ca Giani (nume romanesc) o sa ajunga un mare antrenor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează