FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu promite transferuri la Dinamo: "Până acum am avut altă politică" » Care este principala țintă + ce zice de Nemec: "E greu să concurez cu Becali"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 13:36

Dinamo speră ca în sezonul viitor să câștige campionatul, dar până acum, echipa alb-roșie nu a transferat niciun jucător, deși antrenorul Cosmin Contra cere întăriri.

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a revenit din vacanță și a dat noi detalii despre viitoarele transferuri ale "câinilor", spunând că Adam Nemec nu va pleca înainte de meciurile din Europa League și că principala țintă este un fundaș central.

"Nu suntem liniștiți. Lucrăm, dar vrem să anunțăm transferurile doar atunci când se oficializează. Vrem să fim discreți în ceea ce privește munca noastră. Dinamo se va întări, o să vedeți. Cosmin nu este neliniștit din această privință. Eu țin legatura cu el, vorbim zilnic. Îmi spune unde sunt probleme și pe ce posturi trebuie să aducem întăriri.

Trebuie să aducem 2-4 jucători importanți pentru a rezolva problemele. Vrem să aducem un jucător în apărare, în locul lui Dielna. Ne trebuie un fundaș central. Ne dorim să aducem niște jucători de afară. E greu să concurezi cu Becali și cu salariile pe care le ofera

Politica noastră a fost aceea a securizării echipei și a reînnoirii contractelor unor jucători care au dat randament. Acum trebuie să completam pentru a aduce un plus de valoare.

Ne-am fi dorit cu toții să aducem repede jucători, dar fotbalisții importanți pe care noi îi avem în vizor sunt încă în vacanță", a spus Mutu la TV Sport ro.

"Nemec nu pleaca, noi nu vrem sa-l vindem. Si nu il vom vinde cu siguranta pana in preliminarii, vrem sa jucam cu el, pentru ca e cel mai important om al nostru acolo" Adrian Mutu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
sasha8777
sasha8777  •  23 Iunie 2017, 19:04

ceva transferuri adevarate ? jucatori cumparati cu bani si nu pe nasturi ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iunie 2017, 15:41
Postat de eucutine pe 23 Iunie 2017, 15:38

"Politica noastră a fost aceea a securizării echipei și a reînnoirii contractelor unor jucători care au dat randament." wow...un club care voia sa treaca la un alt nivel nu prelungea contractele lui romera sau oliva, iar lui petardinho ii arata usa.

primii doi sunt foarte buni, pentru Divizia A. brazilianul da, e amator.

eucutine
eucutine  •  23 Iunie 2017, 15:38

"Politica noastră a fost aceea a securizării echipei și a reînnoirii contractelor unor jucători care au dat randament." wow...un club care voia sa treaca la un alt nivel nu prelungea contractele lui romera sau oliva, iar lui petardinho ii arata usa.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează