FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu propune două nume pentru postul de căpitan: "Ei sunt adevărați dinamoviști" » "Briliantul", dezamăgit de evoluția echipei de la Mediaș: "Nu am mai suportat umilința"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 18:15

Managerul general al "câinilor" a comentat gestul lui Dan Nistor, care și-a băgat banderola de căpitan în șort în timpul meciului de la Mediaș, încheiat 0-4. 

"Nistor nu și-a dat seama de ce a făcut. Nu cred că a făcut-o intenționat. Dar era bine să duca banderola la marginea terenului. 

Nu prea am stat printre jucători să-mi dau seama dacă Nistor știe să vorbească cu ceilalți, să mobilizeze și să motiveze jucătorii. A fost alegerea antrenorului ca Nistor să fie căpitan, el i-a dat banderola. Va rămâne așa până în iarnă, după vom vedea. 

Mai sunt și alți jucători care ar putea fi căpitani, poate Rotariu sau Nedelcearu, ei sunt adevărați dinamoviști", a spus Adrian Mutu

"Briliantul" a vorbit și despre informațiile care îl dădeau pe Cosmin Contra favorit pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo:

"Sunt doar speculații. Clubul nu negociază plecarea lui Andone. Mai sunt câteva meciuri , nu ne convine rezultatul care a fost la Mediaș, dar suntem alături până în iarnă de antrenor. Nu are rost să intrăm în alte discuții, dar pe noi nu ne mulțumește inconstanța jucătorilor și inconstanța din rezultate. 

Am plecat mai devreme de la Mediaș pentru că am fost foarte supărat și dezamăgit de evoluția echipei. Nu am mai suportat umilința. Am plecat pentru că nu am mai avut ce să văd", a spus managerul lui Dinamo la TV Digi Sport.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
117757495232737
Marian Voican  •  08 Decembrie 2016, 12:56

mutu sa nu uite ca in perioada cand a fost gasit dopat cand juca la chelsea si nu avea unde sa se antreneze nea ando la primit cu bratele deschise la dinamo sa se antreneze sa fie in forma........

694944880609608
Laurentiu Nichita  •  08 Decembrie 2016, 10:10

Mutu o distruge pe Dinamo! Cand va veti convinge va fi prea tarziu!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Decembrie 2016, 07:22

Bine, dar Steliano? Patrick? Astia da capitani! Sau Mahlangu, ca-i caine de mic...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează