FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Mutu s-a dus la discuții cu selecționerul: "Nea Puiu abia așteaptă să mă vadă"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 11:23

Adrian Mutu s-a reactivat o dată cu plecarea de la Pune City din India și transferul la ASA. Atacantul în vîrstă de 37 de ani recunoaște că în continuare se gîndește la echipa națională.

" Briliantul" a dezvăluit că a purtat o discuție cu selecționerul Anghel Iordănescu pe tema selecției sale la echipa națională.

"Am vorbit acum două zile cu nea Puiu și a zis că așteaptă să mă vadă la antrenamente, dar mai ales la meciuri. Abia atunci va decide. Dacă voi juca bine, dînsul știe dacă mă va convoca. Participarea la EURO 2016 ar fi un vis împlinit pentur mine" Adrian Mutu

Atacantul român a vorbit și despre grupa României de la Campionatul European, unde tricolorii vor da peste gazda competiției, Franța, dar și peste reprezentativele Elveției și Albaniei.

"Grupa României mi se pare una grea. Albania nu mai e ce a fost. Dar dacă vor fi toți jucătorii noștri în formă sper să facem o figură frumoasă. Cred că vom pleca cu cele mai mici șanse, dar sper să facem o surpriză", a adăugat Mutu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
depeche
depeche  •  18 Ianuarie 2016, 19:58

Daca il joaca in vreun meci pe ratatul asta, o sa urasc nationala toata viata mea. Asta nu merita sa intre in istorie si sa il detroneze pe Hagi, din cauza asta si insista sa fie convocat, sa fie el mot in top.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  18 Ianuarie 2016, 17:39

ÎN VARA LA NATIONALA URMĂTORII FOTBALIȘTI NU AU CE CĂUTA ÎN FRANȚA : MUTU, NICOLITA, GOIAN ( CEI 3 SI-AU EXPRIMAT PĂREREA VIZAVI DE O EVENTUALA PARTICIPARE LA EURO 2016 ) . TOT RESPECTUL PENTRU CEI 3, DAR AU O VÂRSTĂ ! A...SA NU UIT ȘI DIN GENERAȚIA ACTUALA ...FĂRĂ TANASE LA EURO( DOAMNE, CÂND MĂ GÂNDESC CA AVEA NUMĂRUL 10 MĂ APUCA PLÂNSUL! ) .

yeab
yeab  •  18 Ianuarie 2016, 17:35

nen'tu pui, ca nen'tu pui ... d'apăi io...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează