FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mutu, sfaturi pentru Nedelcearu: "I-am zis ce greșeli am făcut eu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 19:52

Ionuț Nedelcearu e titular în meciul din această seară cu FCSB, acesta fiind primul joc în care începe încă din start după episodul ”Alcool în avion” de la naționala U21.

Adrian Mutu susține că a purtat o discuție serioasă cu Nedelcearu în care i-a vorbit acestuia despre propriile sale greșeli.

"Mă aștept ca Nedelcearu să fi învățat din aceste greșeli. Am avut o discuție cu el și i-am vorbit despre propriile experiențe, propriile greșeli. I-am dat câteva sfaturi", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

Managerul general al lui Dinamo a vorbit și despre meci.

"E foarte important acest meci, dar o spun cu un alt gust. E un derby și pentru noi la fel cum e și pentru ei. Chiar dacă am câștigat ultimele 3 dueluri directe, vreau să rămânem foarte concentrați.

E păcat pentru fotbalul românesc că dispar branduri. Nu trebuie să dispară istoria fotbalului românesc.

Cred că atacanții noștri trebuie să fie în zi bună și să marcheze azi. Cred că vom vedea o echipă a lui Dinamo care va ataca. Eu sunt sigur că Cosmin știe acest lucru", a adăugat Mutu.

  • FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează