FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu și Dănciulescu, primele declarații și detalii despre noul echipament al lui Dinamo! Ce vor pune sub emblemă

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 17:21

Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu au oferit detalii despre noile echipamente ale lui Dinamo. Cei doi oficiali ai "câinilor" au explicat cum au fost alese cele 4 modele. 

"Sunt bucuros să anunța colaborarea dintre Dinamo și Macron. Un contract care s-a încheiat greu, dar într-un final s-a făcut bine. Mă bucur că sunt materiale de calitate. Sperăm să avem rezultate cu aceste echipamente și pe plan european.

Cei de la Macron ne ajută foarte mult, sunt implicați. Împreună cu Ionel Dănciulescu și echipa de marketing am făcut designul acestor tricouri. Suntem prima echipă cu adevărat sponsorizată din România.

Primul tricou al echipei are culoarea neagră ca un omagiu pentru Cătălin Hîldan și Patrick Ekeng. Vom primi și o sumă de bani de la Macron, dar e confidențială. Plus că avem niște bonusuri", a zis Adrian Mutu.

Citește și: GALERIE FOTO Dinamo și-a prezentat azi cele 4 echipamente pentru sezonul viiitor! Surpriză pentru fani

Ce a zis Danciu:

"Sunt foarte bucuros că prezentăm acest parteneriat extraordinar din punctul meu de vedere. Cum suntem un club important din România, am ales o companie mare, o firmă care ușor, ușor se ridică la un nivel important.

Am ținut mult să avem acel echipament pentru Hîldan și Ekeng. Sigla lui Cătălin va rămâne pe tricou. În spatele stemei clubului de pe piept sunt și doi câini șanțați, asta ca o noutate.

Am lucrat foarte mult la aceste echipamente. Am primit și sugestii de la suporteri pentru că așa e normal", a zis Dănciulescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  13 Iulie 2017, 08:56

Prostii striga prostii...

352061698522614
Mihai Tudose  •  12 Iulie 2017, 19:31

BORCEA turbeaza cand vede pe mana cui ajuns DINAMO,s-a inlocuit MERCEDESUL cu LOGANUL.Pe cine vreti sa pacaliti,dacă erau de calitate nu va mai dadeau si bani sa purtati?Saracie lucie. Si ca noutate , la RIN se vor inlocui servetelele de masa cu hartie igienică.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează