FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutu și meciul de retragere: "Așa aș vrea să fie" » Despre oferta pentru a-și continua cariera din vară

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 23:00

Adrian Mutu a anunțat care și-ar dori să fie meciul său de retragere. "Briliantul" speră să mai joace ceva timp fotbal și chiar recunoaște că are o propunere din India. 

"De la echipa națională, probabil mă voi retrage. Sigur! Dar din fotbal, nu prea știu... S-ar putea să mai joc, îmi place prea mult acest sport și îmi doresc să ies cît mai tîrziu. Bineînțeles, aștept să-mi iasă licențele ca antrenor, așa că nu am de ce să mă grăbesc.

Dacă mă retrag de la Pitești? Echipa la care am debutat eu acum nu mai există. Nu știu cum ar arăta un meci de retragere pentru mine, dar probabil ce mi-aș dori eu ar fi un meci între echipa României și Fiorentina. O repriză să joc într-o parte și o repriză în cealaltă”, a declarat Adrian Mutu.

...despre un transfer: "Sînt în discuții cu cei din India, cu aceeași echipă (Pune City-n.r.). Să vedem ce se va întîmpla. E o experiență care mi-a plăcut foarte mult. O experiență în care se cîștigă și foarte bine. Deocamdată, însă, sînt doar discuții”, a mai spus Mutu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
194362334230310
Robert Damian  •  31 Ianuarie 2016, 15:19

Retragerea,mai coca,o sa ti-o faci de la Poarta-Alba sau jilava!!Si cand o sa iesi(dupa mult timp!)nu o sa mai iesi fata mare!!!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  31 Ianuarie 2016, 00:52

***, in rest nu vad ce retragere sa-si faca, poate il ascund italienii sau englezii pe undeva intr-o garsoniere...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

659493317518789
Mihai Coman  •  31 Ianuarie 2016, 00:31

***, ca sa iti organizeze meci de retragere o echipa trebuie sa fi insemnat ceva pentru istoria acelei echipe... Ori pt Fiorentina ai fost un bataus drogat, pripasit intamplator in Firenze...Sictir si *** in India

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează