FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Mutu vine în cantonamentul lui Dinamo cu primul fotbalist transferat în această vară + Cum explică Dănciulescu înfrângerea cu 1-4 din primul amical

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 10:43

Ionel Dănciulescu a anunțat că Adi Mutu va ajunge în cantonamentul lui Dinamo săptămâna viitoare cu primul fotbalist trasferat de "câini" în această vară și a explicat motivele înfrângerii cu 1-4 din meciul amical cu NK Osijek.

"Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a-i aduce. Lucrurile nu sunt așa simple. Jucătorii foarte buni încă așteaptă, nu se grăbesc, e puțin mai complicat.

Din ce știu, Adi Mutu va aduce cel puțin un jucător când va ajunge aici săptămâna viitoare", a spus directorul sportiv al dinamoviștilor la TV Digi Sport.

Dănciulescu a încercat să explice motivele pentru care Dinamo a pierdut la scor primul amical al verii și susține că jucătorii au fost obosiți după antrenamentele din ziua precedentă.

"Cosmin și staff-ul au lucrat mult la partea fizică, poate de asta a venit și rezultatul din primul meci amical, jucătorii veneau dupa o zi grea la antrenamente.

Rezultatele din amicale nu contează, dar nu e bine să pierzi un meci la diferența la care am pierdut noi. Diferența dintre echipe nu a fost atât de mare", a adăugat Dănciulescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  25 Iunie 2017, 12:40

Danciule tu dute la ASA ca nu faci nimic taci ca o fata mare

461229420911733
Costel Nichi  •  24 Iunie 2017, 20:50

FACETI ECHIPA CA CFR SI FCSB ALTFEL JUCAM IN PLAY-OUT!!!!

555765317912259
Alexandru Cristea  •  24 Iunie 2017, 13:28

Vai da multi aduce Danciule , CAND TE EXPRIMI CEL PUTIN 1 JUCATOR!!!--AD.MUTU trebuia sa vina cu minim 4-5 juc adevarati, CAND fcsb SAU cfr AUC INTRE 10--15 juc TOT CE ISI DORESC !!--RUSINE !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează