FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

N-a uitat de unde a plecat! Cuvinte fantastice la adresa românilor din partea golgeterului Ligii 1: "Sunt veșnic recunoscător"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 22:19

Azdren Llullaku n-a uitat anii frumoși petrecuți în România, la Gaz Metan și Poli Iași, și a făcut o caracterizare superbă țării noastre în presa din Italia.

"Am plecat din Italia pentru că statutul meu de imigrant nu-mi mai permitea să rămân. Un agent m-a sunat și m-a convins să mă duc în România. Am luat avionul și am plecat pentru a da probe. Din fericire am ajuns la Gaz Metan.

Imediat mi s-a propus un contract pe 4 ani. România m-a ajutat foarte mult în cariera mea, atât din punct de vedere uman cât și sportiv. Sunt veșnic recunoscător românilor și mai ales celor de la Gaz Metan, care mi-au permis să joc și să ajung la echipa națională.

A fost greu, dar nu am renunțat niciodată și în România mi-au fost răsplătite eforturile", a declarat Llullaku pentru Mondofutbol.com.

Llullaku a ajuns în România în 2012, la Gaz Metan, după ce în prealabil jucase în Divizia D din Italia la Sandona Jesolo. În 2016 a ajuns la Poli Iași după care s-a întors la Gaz Metan. Acum evoluează pentru Astana în Kazahstan.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Martie 2017, 08:45

Respect Llullaku! Sti sa porti respect, vei fi respectat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează