FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nae Manea îl atacă dur pe Valerii Moraru: ”Rapidul are «noroc» să găsească mereu impostori”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 19:56

Rapidul nu reuşeşte să iasă din zona scandalurilor. Ultimul ieşit la atac este Nae Manea, care îl critică dur pe Valerii Moraru.
Primul motiv invocat de Nae Manea este faptul că Valerii Moraru nu a adus bani lichizi la club, iar jucătorii şi-au încasat salariul doar din banii veniţi în schimbul lui Ioniţă.

”Băieţii au primit un salariu, noroc cu banii de la Ioniţă, şi acum trebuia să mai plătească unul. Şi acum tot vine cu bilete la ordin, dar am înţeles că mai are 300 de bilete fără acoperire. Scoate, mă, banii, ce-s alea bilete la ordin, dacă eşti aşa mare magnat?”, a declarat Manea la sptfm.ro.

Fostul presedinte al Rapidului a vorbit şi despre înlăturarea sa de la clubul giuleştean.

”Problema este că Moraru a încercat să mă umilească. A venit fără nici un motiv să-mi dea un preaviz de 30 de zile, dar nu spune şi de ce. Bineînţeles că nu este legal. Cred că Rapidul are «noroc» să găsească mereu impostori d-ăştia care vor să se apuce să facă o treabă în interes personal”, a reacţionat Nae Manea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
marian0904
marian0904  •  13 Septembrie 2014, 21:31

Nae, degeaba mai cautati un finantator. O sa dati tot peste hahalere care cred ca pot tine Rapidul cu banii de-un Mertzan. I-ati invatat pe patroni ca nu trebuie sa plateasca si culegeti roadele. Tu, Rada, Moldovan, Sumudica, sefii galeriei si altii vorbiti cu lichidatoarea. Mai bine porniti din liga 4 fara datorii decat rahatul asta din care nu scapati. Clubul asta de fotbal trebuie sa inceapa de jos, de la oamenii simpli. Faceti o societate a suporterilor nene Nae si o sa aveti respectul tuturor!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  13 Septembrie 2014, 13:56

nae manea,esti o mare scarba.pana acum lai pupat in cu rpecor sicanul,toata vara n-ai scos un cuvant,esti in gasca lui masone si androneasca.tu nu vrei binele Rapidului ma,ci pe al tau si al lui fi'-tu!si mai esti si badaran.omul asta a venit cu bani la Rapid,chiar daca in prostia ta nu-i vezi.de fapt te faci ca nu-i vezi.dar cand e vorba de prostie tie ti-e usor,ca nu trebuie sa te prefaci!

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  13 Septembrie 2014, 13:52
Postat de tripp pe 12 Septembrie 2014, 20:07

hehehehe...era clar ca moldovenila asta era si este un escroc dovedit

taci ma boule!dovedit!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează