FOTBAL  »  Superliga  »  MANAGER GENERAL

Narcis Răducan a anunţat care este următoarea sa destinaţie

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 19:16

După demisia din funcţia de manager general al Viitorului, Narcis Răducan a anunţat astăzi care va fi următoare sa destinaţie.

Fostul fotbalist, care a mai fost în funcţii de conducere la Unirea Urziceni, Steaua şi Oţelul,  spune că s-a înţeles cu cei de la Concordia Chiajna şi anunţă cînd va fi prezentarea sa oficială.

"Începînd din această săptămînă voi fi noul manager general al Concordiei Chiajna. Deocamdată am bătut doar palma, dar vom semna mîine actele, iar joi voi fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă", a spus Răducan pentru Dolcesport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
chimir_sen
chimir_sen  •  19 August 2014, 19:34

Doar la sclawi owwini ... Parcă era vorba de o revenire a tembeloidului ăstuia la Turma-mamă ... Se pare că mai are de aranjat niște blaturi , înainte de a reveni la WC-ul owwin ...

val70
val70  •  19 August 2014, 19:24

Da, pacat. Probabil ca omul a inteles ca, daca venea la Steaua, "jobul" consta in naveta la Poarta Alba sau la locul de munca ocazional al cibanului sef...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează