FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan, după numirea lui Bogdan Argeș Vintilă la FCSB: „Nu e antrenorul ideal, dar e antrenorul ales de Gigi Becali acum!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 20:40

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a comentat numirea lui Bogdan Argeș Vintilă în funcția de antrenor principal.

„Nu e antrenorul ideal, dar e antrenorul ales în acest moment. Noi trebuie să îl susținem și să îl ajutăm cât de mult putem. Trebuie să pună în practică o filosofie de joc, așa cum este normal. Cred că vom arăta mult mai bine odată cu revenirea accidentaților. Vom scăpa doctorul de probleme.  

Indiferent de câte investiții faci, statutul antrenorului e foarte important. Bogdan are niște avantaje care l-au adus aici. A lucrat cu Gică Hagi, a fost un fotbalist foarte bun. Chiar dacă nu are cea mai mare anvergură ca antrenor, are motivație și e un tip muncitor. Sunt perspective bune. 

Tot staff-ul va rămâne pe loc. Îl vor ajuta pe Vintilă în încercare. A fost în cărți și Ionuț Badea, au fost și alți antrenori, de pe diferite paliere de calitate. Patronul a ales Bogdan Vintilă și îl vom sprijini”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

„De la prezentare am plecat direct la echipă. Domnul Becali a stat de vorbă cu jucătorii. I-a încurajat, i-a și certat în stilul propriu. Băieții primesc criticile când sunt făcute cu dragoste.

Man mai are de stat. Moruțan mai are de așteptat o săptămână sau două. Ioan Hora va reveni foarte curând. Gnohere și Pintilii au intrat deja pe teren. E important să intre câte puțin în joc. Ne așteptam ca până la retur să scape de vreo două kg” -

Narcis Răducan, director sportiv FCSB

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cneius
cneius  •  24 August 2019, 09:36

"Nu e antrenorul ideal..." - neinspirata declaratie, amatorism total !!!

zizu
zizu  •  24 August 2019, 04:48

G

kikostel
kikostel  •  23 August 2019, 23:33

Mare dezamagire acest Narcis Raducan! Credeam ca doar cineva ca MM accepta sa joace rolul unui manager, simuland ca face ceva in fotbal, in realitate fiind un nimeni. Daca stii ca Gigel nu poate fi ajutat, ca egoul lui e atat de imens incat nu se lasa ajutat, asa incat orice rol in club devine figurativ, ce sa cauti acolo?! Langa Becali nu te poti decat degrada profesional. Oricine are un pic de coloana vertebrala fuge de langa acest om bolnav. Am compasiune pentru Becali, are si o latura umana pozitiva, de fapt un amestec de bine si rau, dar ca manager de club de fotbal e o cauza total pierduta! Zero sanse sa se dea pe brazda.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează