FOTBAL  »  Superliga  »  NAŢIONAL ARENA

Naţional Arena se pregăteşte pentru Derby de România! Primăria Bucureşti anunţă: "În timpul verificărilor efectuate de ISU nu au existat probleme"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 22:38

ISU a efectuat o nouă verificare la Naţional Arena, iar Primăria Bucureşti anunţă că totul a decurs bine, iar stadionul are şanse mari să fie redeschis.

Problemele mari ale Arenei erau legate de acoperiș, care nu respecta reglementările pompierilor.

”Precizăm ca același tip de membrană a fost folosit la Stadionul Național din Varșovia, Frankfurt, Stadionul Olimpic din Berlin, Stadionul RheinEnergia din Koln și Stadionul Olimpic din Kiev, iar aceste stadioane au aviz de funcționare. La toate stadioanele noi realizate în ultimii 15 ani pentru acoperirea arenelor s-a utilizat acest tip de membrană arhitecturală”, susține Primăria București, conform televiziunii sportro.

Reprezentanții ISU au verificat și subsolul, care nu ar avea suficiente ieșiri de urgență. ”În timpul verificărilor efectuate de ISU nu au existat probleme referitoare la subsol, acesta fiind echipat cu toate sistemele necesare. Nu există pericolele precizate de anumiți oameni de fotbal, acestea fiind simple speculații”, se arată în comunicat.

Astfel, șansele sînt foarte mari ca arena să primească avizul ISU pînă la 22 noiembrie, dată la care urmează să se dispute derby-ul dintre Dinamo și Steaua.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Noiembrie 2015, 07:32

Deci Steaua a cheltuit o grămadă de bani și și-a pierdut timpul pe drumuri , deși ”Nu există pericolele precizate de anumiți oameni de fotbal, acestea fiind simple speculații.” Interesant...

danut82
danut82  •  12 Noiembrie 2015, 07:17

daca jucam in groapa sunte cei mai tari,stadionul Dinamo este cu mult peste National Arena ,la toate capitolele))))) tara de nebuni....

bakunin
bakunin  •  12 Noiembrie 2015, 02:22
Postat de mihai231 pe 12 Noiembrie 2015, 00:30

pacat...preferam sa se joace in GROAPA cu lei.....ii daramam in Stefan cel Mare-----mai precis si prevazusem 5-1...asa cred ca se termina doar 2-1 pentru noi...

cred ca vrei sa spui groapa cu *** model spartan :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează