FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ, MIERCURI 29 APRILIE

Începe scandalul înainte de finala campionatului de la Bucureşti » "Cu Steaua s-a putut, cu noi nu!"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 17:39

Primele contre dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş au început deja. Oficialii celor două echipe care se bat în acest sezon să cucerească titlul de campioană se duelează în declarații.

După ce reprezentanţii Stelei au solicitat Ligii ca meciul din etapa a 28-a cu Universitatea Cluj să fie mutat o zi mai devreme pentru a avea 24 de ore în plus de recuperare, ca și ASA, mureşenii au făcut o solicitare asemănătoare, dar au fost refuzaţi de oamenii lui Iorgulescu.

Narcis Răducan, preşedintele celor de la ASA, a cerut Ligii ca partida cu Viitorul din etapa 30 să se joace duminică şi nu sîmbătă cum era programat iniţial.

"Azi am primit un răspuns evaziv de la LPF că s-a stabilit programul de la sfîrşitul lunii martie şi nu mai poate fi schimbat, dar la Steaua s-a putut acum cîteva zile.

Vom insista mîine respectuos cu doleanţa noastră, să ne aliniem la timpul de recuperare al Stelei ţinînd cont că vom avea mai puţin de 3 zile pentru meciul cu Viitorul şi 350 de kilometri de făcut, iar ei joacă tot în București cu Dinamo în acea etapă".
Narcis Răducan, pentru GSP.RO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
wishmaster
wishmaster  •  22 Aprilie 2015, 09:37
Postat de valiza.epo pe 21 Aprilie 2015, 20:49

Voiesc egalitate... dar numai pentru FCSB!! FCSB are totul de partea ei: FRF, LPF, comisiile si, mai ales, arbitrii!! Nu cred ca muresenii isi fac iluzii ca meciul se va juca pe teren.

da bah ... mai ales arbitrii! de-aia cred ca au si arbitrii dizidentii lor, cativa haiduci de-astia moderni care s-au gandit sa repare nedreptatile facute sarmanilor tg.mureseni si sa "greseasca" de vreo 12-14 ori decisiv in favoarea lor ... maaaare *** mai esti bre si muuulta nesimtire zace in carcasa aia urata a matale ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

delus
delus  •  21 Aprilie 2015, 22:10
Postat de valiza.epo pe 21 Aprilie 2015, 20:49

Voiesc egalitate... dar numai pentru FCSB!! FCSB are totul de partea ei: FRF, LPF, comisiile si, mai ales, arbitrii!! Nu cred ca muresenii isi fac iluzii ca meciul se va juca pe teren.

Ce destept esti !!! Nici nu am cuvinte ***.Cred ca ai gresit saitul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

victor_l
victor_l  •  21 Aprilie 2015, 21:44

"...înainte de finala campionatului de la Bucureşti" - exista "finala campionatului?" sau finalul de campionat? care, de fapt, este peste vreo 7 etape. - exista un "campionat de la Bucuresti?" sau exista campionatul Romaniei?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează