FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI TIMIȘOARA, SÂMBĂTĂ, 20:30

Neaga nu a dat refresh: "Sâmbătă vom juca în Ghencea" + Steaua și-a trimis spioni la Afumați - ACS Poli Timișoara

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 13:29

Adrian Neaga, managerul sportiv al lui ACS Poli Timișoara, a declarat înaintea meciului cu Afumați din Cupa României că echipa sa menajează câțiva fotbaliști pentru meciul cu Steaua.

Fostul fotbalist al Stelei a făcut însă o confuzie când a venit vorba de stadionul pe care se va juca partida de sâmbătă, de la ora 20:30.

"Azi am menajat doi jucători pentru meciul pe care-l vom avea în Ghencea (n.r. meciul se va juca pe Arena Națională). Pentru mine actuala Steaua, care joacă în prima Ligă, e echipa adevărată. Trebuie să obținem punct sau puncte cu ei. Nu vreau să intru în polemici cu cei de la CSA", a declarat Neaga la TV Dolce Sport.

Ultimul meci pe care Steaua l-a disputat în Ghencea a avut loc în martie 2015, când roș-albaștrii învingeau Viitorul, scor 4-1.

Adrian Neaga (37 de ani) a jucat pentru Steaua în perioadele 2001-2005 și 2007-2009.

spioni la meciul dintre AFUMAȚI ȘI TIMIȘOARA

Mihai Stoica a fost prezent la partida din Cupa României dintre Afumați și Timișoara pentru a-i urmări pe bănățeni, cu care Steaua se va întâlni sâmbătă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close