FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 3-1

Neagoe a dezvăluit care e secretul recordului stabilit de cei de la Iași: "Au dovedit-o în acest meci"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 22:55

Eugen Neagoe, antrenorul lui Poli Iași, a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1 după ce a învins Gaz Metan, 1-0, un record în istoria clubului, și spune că secretul performanței îl reprezintă caracterul propriilor jucători.

"Jucătorii mei au dat dovadă de mare caracter, chiar dacă am avut mari probleme. Președintele nostru a spus întotdeauna ce probleme am avut, dar noi nu ne-am plâns. N-am avut nici cea mai mică problemă cu ei, sunt băieți de caracter. Au dovedit-o și în această seară, într-un meci dificil cu Gaz Metan.

Puteam închide jocul încă de la pauză, dacă nu ratam acel penalty. Dacă învingeam cu 3-0 nu cred că se supăra nimeni.

Ne dorim să rămânem neînvinși până la final, nu va fi ușor. Probabil vor ieși scântei în meciul cu FC Botoșani", a declarat Neagoe la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
utraian
utraian  •  20 Mai 2017, 07:55

LIGA 1 • POLI IAȘI - GAZ METAN 3-1 Neagoe a dezvăluit care e secretul recordului stabilit de cei de la Iași: "Au dovedit-o în acest meci". De unde ati scos scorul ala?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close