FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nedelcearu, la plecarea în Rusia: "Sper să nu mă întorc după 6 luni"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 12:55

Ionuț Nedelcearu a plecat deja în Rusia pentru a semna contractul cu UFA, formația care l-a transferat de la Dinamo, astfel că nu va fi pe teren în derby-ul cu FCSB de duminică.

Fundașul de 21 de ani a declarat pe aeroport că speră să se acomodeze cât mai repede la UFA și e convins că poate fi înlocuit cu brio la Dinamo. 

"Nu am apucat să-mi iau la revedere de la colegi. Aseară s-a perfectat totul, iar eu nu am mai avut când să merg la colegi. Dar, cu prima ocazie, voi trece să-i salut.

Acum două zile a apărut oferta, iar miercuri s-a concretizat. Nici eu nu am avut timp să mă pregătesc destul. N-ai de unde să știi când vine oferta, iar atunci când vine nu prea ai timp de așteptat. Sper să mă adaptez acolo și să nu mă întorc după 6 luni

Dinamo nu stă în Nedelcearu! Nu știu pe cine va introduce Miriuță în derby în locul meu, dar sunt sigur că va găsi soluții pentru că există jucători foarte buni. Îmi pare rău că ratez meciul cu FCSB, dar sunt convins că băieții vor face un meci mare, iar atmosfera va fi superbă", a declarat Nedelcearu, potrivit sptfm.ro.

Vezi și: Contract de 8 ori mai mare! Toate detaliile transferului lui Nedelcearu în Rusia » Dinamo a strâns banii pentru Badea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  15 Februarie 2018, 20:01

*** de ce nuvinzi siringrandmeniul zilei,DINAMO e cea mai performanta firma pe care o ai si de care iti bati joc,restul sunt FALIMENTARE asa cum estisi tu ca persoana ,rusine sa-ti fie salvatore.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelfacelegea
gigelfacelegea  •  15 Februarie 2018, 16:22

Foarte bine ca vinde. Uite unde a ajuns Hanca pt ca nu i-au dat drumul cand a vrut sa plece ... Dar sa cumpere ceva in loc. Au vandut 2 fundasi stanga si au adus in loc un om pe care l-au dat imprumut... nu era suficient de bun sa fie in lotul clubului si acum e titular ... + nu prea mai sunt jucatori under 21 ... pana nu fac coeficient in europa, nici nu are rost sa tina jucatorii cu forta ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Februarie 2018, 16:10
Postat de right_wing_resistance_romania pe 15 Februarie 2018, 15:08

Mda... sincer imi pare rau de Dinamo ca stelist. Ma asteptam ca din 2014 sa domine campionatul din moment ce Steaua a disparut din peisaj pentru cativa ani. In loc sa se intample asta, vedem cum Dinamo se auto-distruge...si nu o face doar la nivel de management. Suporterul dinamovist s-a obisnuit cu telul de a invinge fcsb in campionat si cam atat. De ce sa participe in cupele europene si "sa se faca de ras"? De ce sa puna presiune pe club pentru a aspira la titlu an de an? Cat despre management...m-am convins de la Lazar. Daca baiatul ala juca pt FCSB, scotea ciobanul pe el cateva milioane, iar Rotariu pleca pe la un pret apropiat de Stanciu si Chiriches. Din pacate Negoita este o nulitate..dar sunt multe de facut si la nivel de suporteri. Dinamo nu este Petrolul Ploiesti incat sa traiasca un sezon pt doua meciuri cu o clona.

Ce sa faca suporterii? Presiune? Exista deja experienta trista a "revolutionarilor" suporteri ai Rapidului, care atat au pus presiune pe "zgarcitul de Copos", incat au incaput pe mana tuturor unsurosilor posibili, ajungand la desfiintare! Suporterii sunt cat pot alaturi de echipa, sperand ca se va indura cineva sa preia clubul pentru brand si pentru numarul lor mare. Daca ar fi si mai recalcitranti, n-ar fi mai bine. E un fotbal neatractiv, e o societate neatractiva pentru oameni seriosi. In Romania vin doar acei investitori straini bucurosi ca exista coruptie. Fotbalul nu face exceptie. Cand au disparut cam toate echipele de traditie, cand marea majoritate a cluburilor de prima liga traiesc din drepturile TV si cate o vanzare prapadita, Dinamo se inscrie in nota generala. Perspective incurajatoare nu vor fi decat prin schimbari masive la FRF si prin modificari legislative inteligente. Ceva care sa intareasca un pic credibilitatea si atractivitatea fenomenului. Altminteri, fotbalul nu va atrage decat muste verzi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează