FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Nedelcu s-a consultat cu un alt jucător dorit de FCSB, înainte să-l refuze pe Becali: "Mi-a spus că nu știe ce să facă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 18:30

Răzvan Marin, mijlocașul lui Standard Liege, a fost coleg cu Dragoș Nedelcu la Viitorul și spune că a vorbit cu acesta despre eventualul transfer al fotbalistului de 20 de ani la FCSB.

"E puțin mai dificil în străinătate, că trebuie să te acomodezi, important e să fii primit bine de colegi, de staff. Nedelcu știe mai bine ce are de făcut și probabil el crede că asta e cea mai bună alegere în acest moment pentru el. Sunt sigur că n-a fost influențat de nimeni. A luat această decizie alături de familia lui. Probabil Nedelcu sau domnul Hagi așteaptă vreo ofertă de afară.

Am vorbit cu Nedelcu zilele trecute și am discutat un pic despre acest subiect. La momentul respectiv mi-a spus că nu știe ce să facă, era în cantonament cu Viitorul. Probabil a luat în considerare mai multe variante pentru că perioada de mercato e la început", a declarat Răzvan Marin la TV Dolce Sport.

Dragoș Nedelcu a refuzat ieri oferta celor de la FCSB, deși Gigi Becali anunțase că s-a înțeles cu jucătorul.

Citește și: Cum a luat FCSB "ţeapa" verii » Situația care dinamitează strategia roș-albaștrilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
ortega
ortega  •  25 Iunie 2017, 19:43

I-o fi zis ... Nu te îngropa în *** .Fotbalul nu e *** ... Fotbalul e afară ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  25 Iunie 2017, 16:42
Postat de valentinn10 pe 25 Iunie 2017, 15:12

Da dar avem coregrafie , doar dinam0, ba nu ca mai e si Petrolul din C, avem cu ce ne mandrii, ba nu ca am mai dat foc si la o peluza...tari, nu ?, pai daca pe teren vai mama noastra...

avem capdeminge si o mie de lei pe luna ce mai conteaza

valentinn10
valentinn10  •  25 Iunie 2017, 15:12

Da dar avem coregrafie , doar dinam0, ba nu ca mai e si Petrolul din C, avem cu ce ne mandrii, ba nu ca am mai dat foc si la o peluza...tari, nu ?, pai daca pe teren vai mama noastra...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close