FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Negociază! » Steaua nu renunţă la ideea aducerii un atacant de careu

Perrone, care are şi paşaport italian, va împlini 30 de ani pe 14 iunie
Perrone, care are şi paşaport italian, va împlini 30 de ani pe 14 iunie

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 22:05

Cei din Ghencea au început discuţiile cu Perrone, care pînă la sfîrşitul săptămînii va anunţa dacă vine sau nu.

Chiar dacă nu ştie încă sigur în ce măsură sentinţa din Cazul Valiza îi va afecta viitorul european, Steaua poate rezolva o primă achiziţie în această săptămînă. Emanuel Perrone, despre care Gazeta a scris de acum o lună că-i dorit de Steaua, a primit în acestă săptămînă o propunere de a continua în tricoul celor de la Asteras Tripolis.

Argentinianul l-a informat însă pe preşedintele clubului că a fost ofertat de Steaua şi că se va decide în această săptămînă dacă va accepta propunerea celor din Ghencea. "I-am făcut o propunere ca să semneze cu noi un nou contract, însă ne-a transmis că a discutat cu Steaua Bucureşti şi că în această săptămînă ar urma să clarifice dacă va accepta să meargă în România. În funcţie de răspunsul dat Stelei, vom şti şi noi ce vom face", a declarat Sakis Tsiolis, managerul celor de la Asteras.

"Am negociat cu un atacant străin şi probabil că săptămîna viitoare vom închide discuţiile şi e posibil să şi semnăn cu acest fotbalist", a anunţat Mihai Stoica vinerea trecută, cu referire la Perrone.

950 de mii de euro e cota lui Perrone, conform transfermarkt.de

9 goluri şi 3 pase de gol a izbutit Perrone în actualul campionat

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Look TV dă meciurile din Anglia
Oficialii din Ghencea au stabilit cele două cantonamente pe care elevii lui Reghe le vor avea în această vară. Primul va avea loc în Austria, în perioada 15-26 iunie, cu două amicale, în timp ce în al doilea este programat în Anglia, în perioada 29 iunie - 9 iulie, fiind stabilite trei partide de pregătire. Întîlnirile din Anglia vor fi televizate de Look TV, în timp ce drepturile pentru primele două nu au fost cumpărate.

Amendaţi de Ligă
Comisia de Disciplină a LPF a penalizat clubul Steaua cu 20.000 de lei pentru incidentele de la ultimul meci din Liga 1, cel cu FC Braşov (4-0). Amenda a fost dată pentru că în timpul partidei spectatorii au aruncat în mai multe rînduri materiale pirotehnice pe teren.

"Rădoi e idolul meu"
Adi Popa a vorbit la DolceSport despre senzaţia pe care a trăit-o atunci cînd a cîştigat campionatul cu Steaua: "E un vis care nu credeam niciodată că se va împlini. Nu-mi imaginam că voi merge cu un autocar descoperit prin oraş după ce-am cîştigat titlul, iar 10.000 de oameni o să-mi scandeze numele. Idolul meu a fost Rădoi, îmi plăceau stilul lui de joc şi devotamentul".

Nistor ar vrea în Ghencea
Mijlocaşul celor de la Pandurii, Dan Nistor, şi-a schimbat discursul în ceea ce priveşte transferul la Steaua: "Orice fotbalist îşi doreşte să joace la cea mai iubită echipă din România. Domnul Condescu mi-a zis că mă va lăsa să plec. Sigur ne înţelegem. Oricum, o decizie se va lua în zilele viitoare". Pe lîngă interesul Stelei, Nistor e şi în atenţia lui CFR.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
flo0107
flo0107  •  06 Iunie 2013, 23:29
Postat de plischi pe 06 Iunie 2013, 06:55

la ora actuala steaua are nevoie de vreo trei atacantzi in comisia aia de la uefa!

Ramaneti calmi........... Nu este nimic pierdut!

flo0107
flo0107  •  06 Iunie 2013, 23:26
Postat de stefan_dinamo pe 06 Iunie 2013, 10:10

se intaresc pentru europa da la anul, nu anul asta

Acum 15 ani erau singurii care se "pregateau de liga campionilor"! Frustrarea din voi nu produse decat regres in interiorul vostru ............. penibilitatea care va defineste total (vezi Doamne! ce bun e MULTESCU) nu face decat sa va aduca suferinta pentru succesele altor............Echipe mari v-au scos din EuroPA......... Mentori ..........NEC .............METALIST................ Succes fatal in noul sezon.............. cred ca veti reusi salvarea de la retroggradare............. Apropo! la momentul asta dictonul este "GIVE ME FIVE"............. V-ar bucura retrogradarea echipei STEAUA pentru ca va este frica de urmatoarele doua meciuri din campionat.... Ne intalnim

kanye
kanye  •  06 Iunie 2013, 12:01
Postat de bandoleros pe 06 Iunie 2013, 01:28

trebuie sa va decideti cat mai urgent in privinta atacantului. Steaua are nevoie de atacant. cat despre Nistor? sincer? imi este indiferent tipul! a calcat pe urmele lui ala cum ii zice ca am un lapsus. ala de joaca in germania. a calcat pe urmele lui si asta nu'mi place. gata! mi'am adus aminte. a calcat pe urmele lui Maxim.

Strugurii sunt acrii. Unde scrie ca daca un jucator e bun trebuie sa joace-n ghencea?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează