FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță a făcut anunțul la TV: "Gata cu Dinamo! Sunt foarte hotărât"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 23:15

Ionuț Negoiță a anunțat în această seară că vrea să cedeze clubul și să se retragă total de la Dinamo. 

"Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare, sunt dispus și sunt hotărât să cedez acest club. Am făcut eforturi supraomenești, nu merită eforturile pe care le-am făcut. Mie mi-a creat numai probleme acest club, dar am făcut-o pentru că e clubul meu de suflet.

Să lăsăm glumele, e nevoie de oameni care chiar să facă lucruri, voi ceda unei sau unor persoane care vor face mai mult decât mine, dacă sunt oameni potenți, sunt foarte hotărât. 

Până voi găsi cumpărător, voi ține clubul la un anumit nivel, mă detașez și am încheiat problema. Voi ceda totate prerogativele, voi asigura un nivel rezonabil și cam atât. 

De ce m-am săturat? Pe lângă lipsa de respect a unor jucători, mă deranjează foarte tare și arbitrajele, văd delegări foarte dubioase. În ultimele cinci meciuri, s-au luat decizii împotriva noastră. Pe viitor vom aborda diferit problema, că suntem prea eleganți", a spus Negoiță la DigiSport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (217)
balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2016, 14:23
Postat de travka pe 25 Septembrie 2016, 09:38

daca pleaca negoita, dinamo intra in faliment in secunda doi, pentru ca sigur Negoita a creditat clubul ca bani la cum a facut Copos, si cine vrea Dinamo sigur plateste cateva milioane la firmele lui Negoita...deci nu o sa vrea nimeni...daca ramane Negoita, Dinamo se lupta anual la locurile 5-8 iar obiectivul principal va fi ca pana acum, macar un egal cu Steaua =)))) ce patetic, ce trist

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jalabert
jalabert  •  25 Septembrie 2016, 14:14

e timpul ca acest club comunist sa dispara. sper sa ajunga si steaua acolo. ambele sunt doua monstruozitati comuniste iar fanii lor nostalgici alde ceasca.

behaila
behaila  •  25 Septembrie 2016, 11:06

În privința arbitrajelor îi cam dau dreptate. Chiar în condițiile jocului prost spre foarte prost al echipei, Dinamo putea avea câteva puncte în plus dacă era arbitrată corect în ultimele câteva etape. Dar asta n-ar fi rezolvat problema de fond! Problemele principale în sportul românesc, nu doar la Dinamo, sunt BANII și REGULILE. Când vor fi bani și reguli clare și aplicate corect și fără părtinire vom avea un nivel mult mai ridicat. Sub toate aspectele: Sportivi și echipe mai bune, arbitrii mai bine pregătiți și mai corecți, jurnaliști sportivi care să vorbească corect despre fenomen și nu să bată câmpii, microbiști mai bine informați și mai echilibrați în aprecieri. Atâta timp cât lipsei banilor se adaugă și acceptarea foarte multor compromisuri, de toate felurile, vorbim în van!

Vezi toate comentariile (217)
Comentează