FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță a mai primit un refuz » Cine e omul care i-a spus "nu" lui Dinamo: "Au fost discuții, dar sunt prea implicat aici ca să plec"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 18:00

Cornel Șfaițer, președintele onorific al celor de la FC Botoșani, a închis definitiv subiectul posibilei sale veniri la Dinamo.

"Am comunicat cu domnul Negoiță. Au fost ceva discuții, dar sunt implicat la FC Botoșani. Sunt alături de această echipă de 20 de ani, s-au făcut lucruri extraordinare alături de patronul Valeriu Iftime. Probabil că dacă eram la altă echipă aș fi plecat la Dinamo, dar momentan sunt prea implicat la Botoșani.

Am fost fan al lui Dinamo de mic. În anii '80 veneam la toate meciurile importante ale echipei, am fost foarte apropiat de Dinamo și de echipa națională în acea perioadă", a spus Șfaițer, la TV Telekom Sport.

Dinamovist din copilărie, Cornel Șfaițer are un istoric îndelungat în fotbal. A fost la mai multe formații din zona Moldovei până a începe proiectul de la Botoșani. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
dogred10
dogred10  •  14 Decembrie 2017, 20:32
Postat de cristi_butelie pe 14 Decembrie 2017, 20:31

ombilica, ideea era sa-mi bat joc de tine, nu sa-ti vad moaca hidoasa. Recunosti c-ai fost atat de prostovan incat ai venit in Carol? :))))

pai nu-mi vedeai moaca, ca stateai in genunchi :))))) vedeai doar moaca lui Geolgau dintre picioare :)))))))

cristi_butelie
cristi_butelie  •  14 Decembrie 2017, 20:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cristi_butelie
cristi_butelie  •  14 Decembrie 2017, 20:31
Postat de dogred10 pe 14 Decembrie 2017, 20:29

***

ombilica, ideea era sa-mi bat joc de tine, nu sa-ti vad moaca hidoasa. Recunosti c-ai fost atat de prostovan incat ai venit in Carol? :))))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează