FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță desființat de Mihalcea! Fostul jucător al lui Dinamo iese la atac: "Nu-ți poți bate joc de mine! Ce, eu sînt cîrpă?"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 16:50

Adrian Mihalcea continuă duleul declarațiilor cu Ionuț Negoiță. El și Mugur Bolohan susțin că nu și-au primit banii pentru perioada în care au antrenat ”satelitul” lui Dinamo, ACS Berceni. Fostul atacant al "cîinilor" a vorbit și despre actuala echipă a "cîinilor" și e convins că Dinamo nu are nici o șansă în actualul sezon.

"Nu suport să-ți bați joc de mine. Sînt 2 lei, dacă pentru 2 lei am muncit, nu poți să-mi dai un leu jumate. Și după 6 luni...

Eu ce sînt, cîrpă, să îmi dai cît vrei tu? Să spunem că aș fi acceptat. Peste o lună mi-ar fi dat jumătate de salariu, că așa vrea. S-a creat un precedent, accepți - te au ca slugă", a zis Mihalcea la Dolce.

...despre actuala echipă: "Știm cu toții că salariile în momentul de față la Dinamo sînt la 4-5 mii de euro. E greu să aduci jucători buni, să te bați cu Steaua la titlu. Tu te chinui să transferi 3-4 jucători. E greu doar cu tineri și cu jucători veniți pe bani puțini. Nu-i văd pe cei de la Dinamo anul acesta să se bată la locurile fruntașe".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
bakunin
bakunin  •  30 Iunie 2015, 10:44
Postat de guyencea pe 29 Iunie 2015, 22:00

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  29 Iunie 2015, 22:00
Postat de khal_37 pe 29 Iunie 2015, 21:47

Negoita=FCDB

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Iunie 2015, 21:47

Negoita=FCDB

Vezi toate comentariile (22)
Comentează