FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă e fericit că dinamoviştii s-au întors la stadion: "Steaua nu strîngea atît de mulţi spectatori la aceste meciuri"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 13:16

Ionuţ Negoiţă e convins că Dinamo poate s-o bată pe Steaua în Derby de România şi crede că nici roş-albaştrii nu adunau 20.000 de oameni la ultimele meciuri.

" Dinamo poate să învingă pe Steaua. Este foarte clar că sînt de bătut. Este un moment al lor. Şi ei au fost pe locurile 5-6 şi adunau 3-4.000 de spectatori. Noi am fost şi pe 7 şi pe 6 şi pe 5 şi adunăm 17-18.000 de suporteri în tribune. E clar că sîntem numeroşi şi e o chestiune de timp pentru ca ei să capete încredere în acest proiect. Eu privesc cu speranţa că foarte curînd Dinamo se va bate la titlu", a spus Negoiţă.

Dinamo a strîns aproape 20.000 de spectatori la fiecare dintre partidele cu Astra, U Cluj şi Gaz Metan, iar Negoiţă susţine că nici Steaua nu strîngea atît de mulţi fani pe Naţional Arena: "Suporterii dinamovişti să vină să-şi cumpere bilete, să fim cît mai mulţi dinamovişti la singurul derby. Am văzut că se poate, probabil că nici Steaua nu strîngea atâţia suporteri la meciurile pe care le-am avut pînă acum. Sînt convins că stadionul va fi neîncăpător. Trebuie să arătăm că sîntem o forţă, să reînviem acest spirit al lui Dinamo. Vreau să arătăm cine sîntem. Din păcate arena este prea mică pentru acest derby şi în 4-5 zile biletele se vor epuiza dacă vînzările vor continua în acelaşi ritm".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  01 Mai 2013, 16:20
Postat de thumbzilla.. pe 01 Mai 2013, 16:17

inainti sa latri aiurea vezi cifrele care au fost publicate de gsp referitor la nr de spectatori,si ai sa vezi ca sunteti pe locul doi dupa steaua.de fapt voi mereu veti fi pe locul doi dtpdv ::))))))))

*inainte

thumbzilla..
thumbzilla..  •  01 Mai 2013, 16:17
Postat de cainerrosu pe 30 Aprilie 2013, 23:47

In retur DINAMO este NR 1 in Liga 1 ca nr de spectatori acasa si in deplasare NR 1 ca ultrasi ! Suporterii echipei dintre cele doua cimitire sa vina cu argumente daca au alta parere !

inainti sa latri aiurea vezi cifrele care au fost publicate de gsp referitor la nr de spectatori,si ai sa vezi ca sunteti pe locul doi dupa steaua.de fapt voi mereu veti fi pe locul doi dtpdv ::))))))))

pittbul_69
pittbul_69  •  01 Mai 2013, 10:10

SA ne bagam P>L>A in steaua sa nu o aplaudam copii astia frustrati de la steaua vb de spectatori.. care sunt batuti si li se iau steagurile mereu..paupati mana la cioban ca erati in cimintire cu toti

Vezi toate comentariile (89)
Comentează