FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - DINAMO, SÂMBĂTĂ, 21:00, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Negoiță i-a făcut toate poftele lui Contra: "Sunt bucuros pentru asta!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iulie 2017 18:33

Cosmin Contra s-a arătat mulțumit de cei șapte jucători care i-au fost aduși în această vară și le-a făcut unora dintre ei o scurtă caracterizare.

"Sunt bucuros că, încet-încet, toți jucătorii pe care i-am dorit au ajuns. Nascimento a făcut pregătirea cu CFR Cluj. Katiskas este într-o formă foarte bună, Paul Anton mi-a plăcut foarte mult, să vedem Albin cum se regăsește după primul antrenament, Salomao este foarte bine, pentru că a prins aproape toată pregătirea", a declarat Contra.

Dinamo va întâlni sâmbătă în prima etapă a noului sezon nou-promovata Juventus București, la Ploiești, și Contra speră ca elevii săi să fie cu gândul la această partidă și nu la jocul de pe 27 iulie cu Athletic Bilbao din turul 3 preliminar al Europa League.

"Avem o deplasare foarte periculoasă, jucăm împotriva unei echipe care a promovat la pas. Am urmărit-o pe Juventus București în unele meciuri din această perioadă de pregătire din vară. E o echipă foarte bine pregătită de Daniel Oprița. Dacă nu vom da totul, vom avea surprize mâine, dar eu cred că băieții sunt pregătiți fizic și mental pentru a face un meci bun.

Dacă tot insistăm cu Bilbao, Bilbao, Bilbao, înseamnă că nu ne respectăm adversarul de mâine și nu vreau să se întâmple asta. Nu vrem să deviem atenția către meciul cu Bilbao, care va fi peste 13 zile", a adăugat Contra.

  • Juventus București și Dinamo vor juca sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

bursa transferurilor DINAMO

Antrenor:  Cosmin Contra (confirmat)
Veniri: Vl. Olteanu (împrumut expirat la Sepsi), I. Popescu (revenit de la Tărlungeni), Katsikas (Esbjerg), Salomao (Real Mallorca), Nascimento (CFR Cluj), P. Anton (împrumut expirat Getafe), Albin (împrumut de la Veracruz)
Plecări: Palici (contract expirat), Dielna (împrumut expirat) D. Popa (împrumutat la FC Botoşani), P. Petre (împrumutat la Sepsi), D. Spătaru (contract reziliat), Vl. Olteanu (împrumut FC Voluntari), Cerniauskas (ȚSKA Sofia), Târcoveanu (împrumut Gaz Metan), I Popescu (împrumut Chindia Târgoviște), D. Nistor (CFR Cluj)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Iulie 2017, 12:55

i-a si tras-o?

zecs93
zecs93  •  15 Iulie 2017, 04:04
Postat de saviola2_8 pe 14 Iulie 2017, 19:45

avem meci mai greu noi.

Bah prietene, tu compari campionatu spaniei care e al 2 cel mai bun din lume, poate chiar cel mai bun, cu o echipa obscura din cehia, un campionat slabut parerea mea, plzen astea au fost invinsi si de petrolul 4-1 care nu mai exista :)))))))))))))))

fangigi
fangigi  •  14 Iulie 2017, 22:20
Postat de grandetorito pe 14 Iulie 2017, 20:19

Exact cum dinamo este un fel de Bilbao ..."În ultimele 4 sezoane echipa nu a terminat mai jos de locul 7. A terminat de două ori pe poziția a 7-a, o dată pe locul 5 și o dată pe 4."

Qed!;)

Vezi toate comentariile (70)
Comentează