FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță întărește staff-ul lui Dinamo » Vrea să aducă un fost conducător

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 13:55

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, caută întărirea staff-ului administrativ al echipei din Ștefan cel Mare.

Astfel, la Dinamo ar putea reveni Cristi Bobar, fost director sportiv al clubului, între 2013 și 2014. Acesta are o relație foarte bună cu șeful clubului Dinamo, dar și cu Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al "câinilor".

Bobar, aflat în prezent la CFR Cluj, este văzut drept o soluție excelentă datorită relație foarte bune pe care o are cu jucătorii și ar putea reveni la Dinamo la începutul anului 2018. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
reddogsv
reddogsv  •  18 Octombrie 2017, 07:59

Apreciat? De cine? De Anghelache? De ce 2,3 membri ai familiei sale? Multumim IN. Prostia e vesnica!

demolarii
demolarii  •  17 Octombrie 2017, 17:23

Andone a avut o replica inspirata când a fost adus Mutu. Spunea că pentru acest post de conducere e concurenta, subliniind că pe un post fără responsabilități nu poți face greșeli....prioritar pentru Dinamo nu este angajarea cuiva pe acest post. Sunt destule lucruri care trebuie rezolvate înainte. In plus acest Cr. *** a mai fost pe la Dinamo. Plecând e clar că ceva nu a funcționat...din partea clubului, din partea lui- nu contează. Important e că nu a funcționat....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Octombrie 2017, 15:51

Sinucidere curata. E clar, Negoita n-are habar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close