FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Negoiţă lasă de înţeles că-l va schimba pe Ţălnar: "Aţi văzut la Steaua ce înseamnă jucători antrenaţi bine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 00:11

Foarte trist după înfrîngerea cu Steaua, 0-2, Ionuţ Negoiţă anunţă schimbări importante la nivelul lotului şi lasă de înţeles că îl va înlocui pe Cornel Ţălnar la vară.

"Vor pleca şi jucători, vom face o evaluare. Cine nu e de Dinamo va pleca. Jucătorii trebuie să fie şi antrenaţi bine, aţi văzut la Steaua ce înseamnă asta. Se vede că au şi un preparator fizic foarte bun. La noi din păcate nu e situaţia asta. Eu şi echipa mea ne gîndim la mai multe variante, o să facem schimbări relativ repede.

Steaua construieşte de 3-4 ani, la noi se tot degradează lucrurile în timpul ăsta. Steaua are un lot bun, n-aş spune că la noi e slab, dar avem lipsuri. Dinamo are lipsuri de vreo 10 milioane, Steaua are plus 10 milioane din cupe europene. E o perioadă grea pentru Dinamo. Pot spune că e un moment zero din care pornim o reconstrucţie", a spus Negoiţă.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
adimutu14
adimutu14  •  11 Mai 2013, 16:26
Postat de pe 11 Mai 2013, 00:55

MACELARII din stefan cel mare !!! FC JAVRA IMPUTITA ESTE MIZERIA FOTBALULUI ROMANESC !!! FC JAVRA IMPUTITA ESTE RUSINEA ROMANIEI IN CUPELE EUROPENE FC JAVRA IMPUTITA FARA "SAMPANIE" ESTE O ECHIPA ANONIMA MUIE dinamo si sustinatorilor ei !!! MACELARII din stefan cel mare !!! FC JAVRA IMPUTITA ESTE MIZERIA FOTBALULUI ROMANESC !!! FC JAVRA IMPUTITA ESTE RUSINEA ROMANIEI IN CUPELE EUROPENE FC JAVRA IMPUTITA FARA "SAMPANIE" ESTE O ECHIPA ANONIMA MUIE dinamo si sustinatorilor ei !!!

Iti da cu naspa?:))

skraylexmiezu
skraylexmiezu  •  11 Mai 2013, 11:59

A fost intrebat Talnar aseara daca face el pregatirea de vara asta si a zis ca a dat conducerii o lista cu 19 jucatori daca nu ma insel , deci el ramane la dinamo da ce inseamna sa fii prost . P.S.Scuze Stelei pentru jucătorii valoroși accidentați: sunt , din păcate frustrările unor jucători limitați. Din nefericire sunt peste tot,astea-s riscurile. Păcat, sănătatea, înainte de toate

plischi
plischi  •  11 Mai 2013, 07:45

banuiesc, nu dau cu parul, ca a vrut sa spuna "atzi vazut la steaua, ce inseamna jucatori de valoare"...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează