FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță plătește regește! Contractul uriaș pe care omul lui Contra îl are la Dinamo » Doar 3 antrenori câștigă mai bine

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 13:46

Adus în februarie la Dinamo, Cosmin Contra a impresionat, iar Ionuț Negoiță l-a convins să semneze prelungirea contractului.

Un detaliu la care Contra a ținut foarte mult a fost ca preparatorul fizic Javi Reyes, 46 de ani, să aibă un salariu lunar mult îmbunătățit. Ibericul câștigă 4.000 de euro pe lună în acest moment, dar prin noul acord remunerația se dublează.

"Guriță" a cerut insistent ca Reyes să fie mulțumit și apreciat financiar, mai ales că este un nume respectat în domeniu, iar antrenorul a recunoscut public meritele lui în ascensiunea formației din play-off. În prezent, doar trei antrenori câștigă mai mult, lunar, decât Reyes: Reghe, 30.000 de euro, Contra și Șumudică, câte 10.000 de euro.

7 echipe a antrenat Cosmin Contra în carieră: Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, Alcorcon și Dinamo

11 formațiiare în CV preparatorul fizic Javi Reyes: Granada, Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria, Neftci Baku și Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
fangigi
fangigi  •  14 Mai 2017, 19:50
Postat de khal_37 pe 14 Mai 2017, 17:43

La negoita intradevar 10000 de euro pe luna sunt o gramada de bani, o plata regeasca pentru *** contra si pentru aplaudacii gsp-isti. O caruta de bani tinand cont ca recent acelasi negoita *** cu 17,5 milioane de euro. Doar psd in adn=fcd.

Si ce folos are gigi ca-i da 30.ooo pe luna manelistului si de doi ani nu mai ia nici un trofeu???

calinescu_
calinescu_  •  14 Mai 2017, 18:23

CONTRA TREBUIE SA FACA UN SALT CALITATIV CA SA NE PUTEM LUPTA LA TITLU LA ANUL ....!!!! PALICI E MAI BINE SA PLECE SI SA NE INTARIM ACOLO CU CEL MAI BUN FOTBALIST DIN CAMPIONAT :ERIK ....!!! ERIK E DE DEPARTE CEL MAI VALOROS FOTBALIST DIN CAMPIONAT ....!!!!! RIVALDINIHO N-ARE FATA DE E.L. ....!!!! DIELNA NU CRED CA O SA MAI JOACE SI NE TREBUIE UN FUNDAS CENTRAL ....!!!! DE ASEMENEA UN MIJLOCAS CENTRAL CU STIINTA JOCULUI ...!!!

ando89
ando89  •  14 Mai 2017, 18:02
Postat de samertx pe 14 Mai 2017, 16:22

Eu, de exemplu, am două slujbe. De la 7-15 GMT fac portanță la heli în Siria, de 17 la 21 dau din aripioare( înot ca peștele în Place Pigalle) și ajung la 2500, hai 2600 de bitcoins, cu indulgență. :))

Metre, viața este grea. Nu mă ajung cu salariul de cercetător principal la LHC din Geneva, de aia am jumătate de normă în trupele Delta americane și una în RAID franceze. Plus că sunt postac dinamovist plătit pe GSP și bucătar la ocazii festive:))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează