FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță, primele declarații ale verii » Ce-l sperie cel mai tare în acest moment: "Nici nu vreau să mă gândesc la varianta asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 10:43

Situația stadionului Dinamo este în continuare incertă. Arena trebuie modernizată pentru EURO 2020, alături de stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, dar neînțelegerile dintre CS Dinamo și Nicolae Badea împiedică începerea lucrărilor.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit în această dimineață despre situația arenei din Ștefan cel Mare și a cerut din nou să se rezolve cât mai repede problema.

"Nu putem vorbi despre viitorul lui Dinamo fără un stadion nou. Este ca și cum am sta cu chirie toată viața. Sau într-o casă foarte veche, care se dărâmă pe noi. Nu se poate. 

Se lucrează la rezvolvarea problemei și sper să se întâmple până la urmă. Nici nu vreau să mă gândesc la varianta în care stadionul nu se renovează", a declarat Negoiță la TV Sport ro.

Negoiță, care a plecat în această dimineață împreună cu antrenorul Cosmin Contra să vadă amicalul FC Brugge - Athletic Bilbao, a vorbit și despre meciul cu spaniolii:

"Vom juca până la capăt în meciul cu Bilbao. Avem șansa noastră. Sunt încrezător în șansele noastre. Cred că avem suficientă valoare. Sper la un 0-0 pe teren propriu și 1-1 la retur".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
fangigi
fangigi  •  21 Iulie 2017, 19:20

Nu-i nici o nenorocire, Dinamo poate juca pe Giulesti sau pe Triumf fara probleme! CSCA stie cel mai bine, aproape 30 de ani, adica din 47 pana in 75 au jucat pe Republicii sau pe unde apucau! Acum s-au intors in anii 50!

164609984023475
Costel Ivascu  •  21 Iulie 2017, 18:52

De pomana primeste,nu baga bani dar vrea la masa bogatilor?.

demolarii
demolarii  •  21 Iulie 2017, 14:23

Ca si stire, ar trebuii sa intre intr-un cotidian de analiza a capacitatii de a aduce plusul valoare, financiar sau social, al guvernelor Romaniei din 2003 si pana in prezent. Dar pentru echipa de fotbal nu e o problema majora. Stadionul Dinamo e proprietatea Cs Dinamo, si la un moment dat va fi modernizat, daca se doreste cu adevarat. Echipa de fotbal isi va gasi un stadion pana atunci. S-au reinfiintat vreo 5-8 echipe cu denumiri istorice, si toate vor in Liga I. Si cun nu vad cum LPF va face o Liga I cu 24 de echipe, vor disparea incet unele proiecte eliberand terenuri......asa e in economia de piata cerere mica , oferta mare da pret mic.....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează