FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță și Mutu au făcut presing asupra lui Contra să accepte noua ofertă » Ce decizie a luat antrenorul

Contra are și sprijinul total al suporterilor pentru a continua la echipă
Contra are și sprijinul total al suporterilor pentru a continua la echipă

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 00:00

Negoiță și Mutu au făcut aseară presing pentru ca ”El Cholo” de România, Cosmin Contra, să-și prelungească înțelegerea cu Dinamo.

Negocierile dintre șefii dinamoviști și Cosmin Contra au intrat în linie dreaptă, iar patronul vrea să rezolve cazul în următoarele zile și să parafeze actele, dacă "Guriță" își va da, în sfârșit, acordul pentru prelungirea contractului.

Aseară, cei doi, împreună cu Adrian Mutu, urmau să cineze și să discute concret atât despre înțelegerea ce ar urma să fie din iulie 2017, cât și despre strategia pentru transferuri și detalii financiare.

Jucătorii așteaptă și ei cu deosebit interes soluționarea situației, mai ales că s-au atașat foarte mult de Cosmin și vor să știe cum va fi creionat lotul pentru viitorul sezon.

Se luptă pentru Reyes

Surse apropiate grupării afirmă că antrenorul care a dus echipa aproape de preliminariile Champions League este deschis negocierilor și dispus să continue, doar că pune diverse condiții. "Nu ieșite din comun, decente", spun oficialii.

A cerut modernizări în infrastructură, investiții în transferuri de fotbaliști care deja sunt consacrați, nu să stea să crească în Ștefan cel Mare, sau un salariu dublat pentru preparatorul fizic Javi Reyes, care acum câștigă aproximativ 3.000 de euro pe lună!

"Nu solicită foarte mulți bani pentru el", au mai comentat dinamoviștii, "dar are încredere în Reyes, considerându-l esențial în angrenajul grupului și unul dintre artizanii ascensiunii lui Dinamo de la sosirea lui". "Reyes are impact la Dinamo similar cu cel avut de Neubert la Steaua", au mai spus sursele Gazetei.

"Nu se pune împotrivă"

Și s-a mai eliminat o piedică importantă în privința prelungirii contractului. Soția antrenorului, Alina, care a sosit în România cu ocazia Sărbătorilor pascale și a fost alături de bărbatul ei miercuri, la căsătoria lui Steliano Filip, l-ar fi sfătuit să continue în Ștefan cel Mare, spunând că se mai poate descurca la Madrid cu cei doi copii adolescenți.

Ionel Dănciulescu a confirmat la DigiSport: "Am vorbit cu soţia lui Cosmin la nunta lui Stelu Filip şi ea nu ar fi împotrivă ca el să semneze un nou contract cu Dinamo. Înţelege că aşa e viaţa de antrenor".

Detalii din contractul propus de Dinamo:

  • Salariu lunar: 15.000 €
  • Câștigarea titlului: 30.000 €
  • Calificare grupe Champions League: 300.000 €
  • Calificare grupe Europa League: 100.000 €
  • Câștigarea Cupei României: 15.000 €
  • Câștigarea Cupei Ligii: 15.000 €

7victorii, 3 remize și o înfrângere are Contra ca antrenor la Dinamo, în toate competițiile

10.000 €e remunerația lunară a tehnicianului în Ștefan cel Mare

Alte știri despre Dinamo:

Obligați cu autocarul

Dinamoviștii au în această dimineață un antrenament în Ștefan cel Mare, de la ora 11:00, după care vor pleca spre Turnu Severin, unde mâine seară vor avea un meci important pentru preliminariile Champions League contra celor de la CSU Craiova.

Roș-albii vor fi nevoiți să parcurgă drumul de 6 ore cu autocarul până la orașul de la Dunăre. "Cursele aeriene București - Craiova sunt doar lunea și joia, de aceea n-am putut să ne deplasăm până aproape de Severin cu avionul", au comentat oficialii dinamoviști.

Vor să umple "Arena"

S-au pus de ieri în vânzare bilete pentru ultimul Derby de România al sezonului, pe Național Arena, pe 1 mai.

Prețurile sunt clasice pentru partidele când "câinii" sunt gazdă: între 10 și 15 lei la peluze, între 30 și 60 de lei la tribuna a II-a, între 30 și 40 de lei la tribuna I, între 60 și 120 de lei la "VIP", iar lojele costă 300, respectiv 500 de lei.

"Dacă batem la Craiova, iar FCSB face doar egal cu Viitorul, atunci meciul va fi decisiv pentru titlu. Așteptăm chiar și 50.000 de «câini» în tribune", a declarat Adrian Mutu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  21 Aprilie 2017, 22:46
Postat de magic4ever pe 21 Aprilie 2017, 12:03

Cred ca ai uitat ca Dinamo CU JUCATORI ADUSI GRATIS A BATUT LA FCSB CA LA FASOLE IN ULTIMA VREME! FCSB a castigat ultimul meci cu Dinamo datorita arbitrilor care nu au dat un penalty clar la Patrick Petre...meciul trebuia sa se termine la egalitate, plus ca dinamovistii veneau dupa 120 de minute jucate la jumatatea saptamanii in cupa cu Craiova...si nu uita penalty-ul neacordat Craiovei la faultul clar al lui Enache la Mazarache...alte 2 puncte castigate cu arbitrii...scade punctele astea CASTIGATE CU ARBITRII DE FCSB si o sa vezi ca nu mai erau pe primul loc si erau langa Dinamo in clasament...Dinamo a batut la scor FCSB, nu cu arbitrii ca ei...

Daca pleaca Deaconu de la cca, fcsb nu mai castiga nici un meci!

martinpen
martinpen  •  21 Aprilie 2017, 12:14

Dupa 6 ore in autocar, greu sa crezi ca mai bati pe cineva... Dar exceptii oricand pot aparea.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Aprilie 2017, 12:12
Postat de Vladimir Bogdan pe 21 Aprilie 2017, 11:53

ce competiții europene?! această echipă a intrat și ieșit din insolvență prin fraudă. acum, o așteaptă falimentul.

....dar a voastră cum ”s-a născut” si de cate măgării a fost iertata datorită mitei , cate zeci de meciuri le-a câștigat cu arbitrii....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează