FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță vrea să ia o decizie-șoc: revine pe banca lui Dinamo?!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 10:48

După ce Claudiu Niculescu a refuzat azi oferta făcut de șefii lui Dinamo pentru a-l înlocui pe Vasile Miriuță, conducerea "câinilor" ar vrea să ia o decizie surprinzătoare.

Negoiță ar pregăti varianta de avarie: Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, să preia echipa alături de Iulian Mihăescu, antrenorul cu licență PRO, susține TV Telekom Sport. 

Ionel Dănciulescu a mai antrenat-o pe Dinamo în finalul anului 2014. Atunci a asigurat interimatul în patru meciuri: 2-1 cu Gaz Metan, 0-0 cu Petrolul, 1-6 cu Astra și 3-2 cu U Cluj.

Mihăescu a avut mai multe mandate ca antrenor secund la Dinamo, lucrând cu Flavius Stoican, Mircea Rednic și Ioan Andone.

Dănciulescu, 40 de ani, a anunțat recent că vrea să plece de la club și că așteaptă finalul anului pentru a pune la punct plecarea de la club.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 13:02

Ionel? N-are nici o vina, saracul...

ionut_adventist
ionut_adventist  •  22 Noiembrie 2017, 11:17

Desfiintati dinamoul! scutiti cateii de chinul asta permanent

Vezi toate comentariile (2)
Comentează